Новий Audi RS3 Sportback помітили без камуфляжу (ФОТО)

0
637

Audi S3 Sportback і седан S3 потужністю 310 к.с. і 400 Нм і раніше є спортивними лідерами лінійки A3, але незабаром їм доведеться визнати перевагу потужних варіантів RS3. У соціальних мережах поширилася маса фотографій нового RS3 Sportback, абсолютно без маскувальної плівки, і це нікого не бентежить. Автомобіль вже кілька разів з’являвся перед об’єктивами шпигунських фотокамер, і «рецепт» зовнішності RS, звичайно, добре відомий.

Чорний RS3 Sportback на цих фотографіях має овальні вихлопні патрубки RS-версій, більш спортивний бампер, який у випадку з цим екземпляром відрізняється сріблясто-сірими вставками. Автомобіль ще не повністю готовий до виробництва: наприклад, на передніх колісних арках все ще видно тимчасові розширювачі колісних арок.

Як і його попередник, повнопривідний RS3 Sportback, швидше за все, отримає п’ятициліндровий 2,5-літровий бензиновий двигун, який, як очікується, буде трохи більш потужним, ніж попередній 400-сильний варіант об’ємом 2,5 літра. Не варто дивуватися, якщо Audi «дасть» RS3 420 к.с. у відповідь на 421-сильний Mercedes-AMG A45 S. Дебют нового RS3 Sportback, який також буде супроводжуватися прем’єрою седана RS3, ймовірно, не змусить себе чекати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!