Складено ТОП-10 найбільш доступних середньорозмірних кросоверів

0
1004

Експерти склали рейтинг моделей з найменшою ціною в цьому сегменті. Відзначається, що 6 з 10 кросоверів – це представники китайських брендів, а вартість більшості моделей в рейтингу не перевищує 600 тис гривень.

Найдоступнішим середньорозмірним кросовером на ринку сьогодні є китайський JAC S5 , ціна на який починається від 400 тис гривень. За ці гроші покупець отримує передньопривідний автомобіль з 2,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 136 к.с. і механічною КПП. Відзначається, що всі кросовери, що потрапили в цей рейтинг, в базовій комплектації мають схожі характеристики – бензиновий двигун, МКПП (за винятком Haval F7) і передній привід.

Слідом йде ще один представник китайського автопрому – Geely Emgrand X7 , зі стартовою ціною від 500 тис гривень. Під капотом цього кросовера встановлений рядний 4-циліндровий двигун об’ємом 1,8 літра з віддачею 131 к.с. До трійки найбільш доступних увійшов і єдиний в рейтингу «європеєць» – купе-кросовер Renault Arkana , який в своїй початковій комплектації Life. У цій версії автомобіль оснащується бензиновим двигуном 1,6 л (114 к.с.) і 5-ступінчастою механічною коробкою передач.

На четвертому місці – FAW Besturn X80 в комплектації Basic з 2,0-літровим двигуном потужністю 142 к.с. Всього на декілька тисяч дорожче обійдеться флагманський Geely Atlas , який в комплектації Стандарт оснащується 2,0-літровим двигуном (139 к.с.).

Шосту сходинку рейтингу займає Nissan Qashqai в комплектації ХЕ. Далі йде Changan CS55 в комплектації Comfort з двигуном 1,5 літра (143 к.с.).

На восьмому місці – Haval F7 з турбомотором об’ємом 1,5 літра і потужністю 150 к.с. Коробка передач – 7-ступінчастий преселективний робот. Дев’яте і десяте місце займають «корейці» – KIA Sportage і  Hyundai Tucson з загальними характеристиками двигуна – 2,0-літровий бензиновий агрегат потужністю 150 к.с. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!