Названо найбезпечніші авто до пів мійона гривень

0
869

На просторах мережі з’явився рейтинг найбезпечніших автомобілів, вартістю до 500 тис гривень. До переліку увійшли найбільш популярні моделі, представлені на вітчизняному ринку.

Перше місце розділили між собою Hyundai Solaris і Kia Rio. Ці автомобілі практично не відрізняються по силовій структурі кузова. Під час проведених краш тестів корейський седан взяв максимальну кількість балів, підтвердивши таким чином, що ідеально захищає пристебнутих людей.

Аналогічні результати продемонстрував Kia Rio. Обидві моделі поставляються з величезною кількістю опцій безпеки, як для водіїв, так і для пасажирів, в тому числі і дуже маленьких.

Друге місце дісталося вітчизняної Lada Vesta. У 2016 році російський седан пройшов тестування за методикою ARCAP і заробив 15,1 бала, що гірше, ніж у лідерів всього на 0,9 одиниць. Автомобіль поставляється з двома подушками безпеки, а також ременями з преднатяжителями і іншими опціями.

Третє місце розділили Volkswagen Polo і Skoda Rapid. Ці моделі не проходили в недавньому минулому тестування за методикою ARCAP, проте в ході незалежних досліджень продемонстрували відмінний результат. Polo і Rapid кілька років тому отримали по методиці Euro NCAP за 5 зірок. У більш ранніх тестах ARCAP, які відбулися ще в 2010 році, вони заробили понад 14 балів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!