Топ-5 старих авто, які майже не втрачають в ціні

0
1237

Ціна на нові автомобілі і ті, які вже мають за плечима певну кількість пробігу, зрозуміло, мають різні показники. Тим часом, існують такі автомобілі, ціна на які після певного пробігу, залишається практично незмінною або падає досить незначно.

1. Toyota Rav 4

Здебільшого ціна на такий автомобіль на вторинному автомобільному ринку падає лише на 12%. Це авто є справжнім бестселером японського бренду. Навіть, пішовши на вторинний ринок після трирічної експлуатації, ціна на це авто зберігає 88% початкової вартості. Ця величина в середньому складає 16%. Тому показники високої ліквідності цього автомобіля нікого не дивують. Автомобіль дуже міцний, з високими показниками надійності і безпеки. Звідси стає зрозумілою його популярність на вторинному ринку. Перевагою користується версія з переднім приводом, АКПП і двигуном 2,0 л.

2. Mazda CX-5

Після експлуатації протягом 3-х років вартість впаде лише на 14%. Це обумовлено тим, що автомобіль має відточену керованість. Салон буквально відполірований і за якістю не поступається німецьким брендам. У ньому просторо водієві і пасажирам. Тому високою ціною колишнього у вживанні цього автомобіля дивуватися не доводиться.

3. KIA Sportage і Hyundai Tucson

Після трирічної експлуатації вартість на авто впаде трохи більше, ніж в попередньому варіанті. Автомобіль працює без відмови, має гарне оснащення. Все це, безумовно, заслуговує у автомобілістів повагу. Якщо порівнювати надійність Sportage і RAV4, то навряд чи можна відшукати різницю. Звичайно, успішність на ринку цього авто не така, як у японця, але продавці все ж не поспішають знижувати цінники. Покупці дуже задоволені цією моделлю.

4. Volkswagen Tiguan

На вторинному ринку цей автомобіль втрачає чверть своєї первісної вартості. Якщо ціну нового баварця перевести в гривні, то можна відчути істотне зниження. Покупцям це на руку. Тому він і користується популярністю на вторинному ринку. До того ж, в другому поколінні моделі позбавлено від родових болячок VW Tiguan.

5. Mitsubishi Outlander

На вторинному ринку в порівнянні з новим авто цю модель можна придбати найдешевше на 18%. У рейтингу цей японець займає п’яте місце. Якщо чесно, ця обставина складно для розуміння. Про це автомобілі йде погана слава, пов’язана з дорожнечею післягарантійного обслуговування. Здавалося б, власники просто горять бажанням скоріше позбутися від цього автомобіля, що був у використанні. Але не так все однозначно. Ціна в порівнянні з новою моделлю буде найнижче на 18%.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!