З’явилися перші фото подовженої версії популярного Kia Sportage (Фото)

0
285

Нове покоління кросовера Kia Sportage (кодова назва NQ5) продовжують тестувати в двох типах кузовів: стандартному і подовженому. У Мережі з’явилися перші фотографії «розтягнутої» версії корейського бестселера. Автомобіль був помічений в ході випробувань неподалік від траси Нюрбургрінг у Німеччині.

Судячи зі шпигунських фотографій, викладених в Мережу, передня частина кузова подовженої моделі буде ідентична звичайній версії. На знімках можна помітити видозмінену лінію капота і інше розташування фар. Ці ж зміни чекають з оновленням і звичайний варіант п’ятого Sportage. Крім того, кросовер одним з перших отримає новий логотип бренду.

Лінія даху на тестовому прототипі виглядає більш похилою, ніж у актуальної моделі, що натякає на більш спортивний дизайн. На машині є жовта наклейка, що підтверджує, що новий Sportage продаватимуть також у гібридному і підключаємому гібридному варіантах.

Спочатку передбачалося, що п’яте покоління Kia Sportage дебютує в першому кварталі 2020 року, але прем’єра автомобіля з того часу відкладався двічі. За новими відомостями, презентація кросовера запланована на червень 2021 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!