Опубліковано ТОП-5 автомобілів, якими володіють як мінімум по 15 років

0
1573

Фахівці порталу iSeeCars.com з’ясували, що в США автомобілями з найбільш тривалим терміном експлуатації в одних руках є моделі компанії Toyota.

Портал iSeeCars.com спеціалізується на продажах старих авто і аналітиці авторинку. Експерти склали рейтинг моделей, якими володіють мінімум 15 років.

Фахівці проаналізували дані більш, ніж про 660 000 автомобілях, випущених в період з 1981 по 2005 рік, проданих в США в 2020 році. На основі отриманих відомостей автоексперти змогли скласти рейтинг автомобілів, які знаходяться в руках одного власника на протязі 15 років. У топ-10 потрапили вісім моделей компанії Toyota .

Виконавчий аналітик iSeeCars Карл Брауер зазначив, що японські автомобілі, особливо Toyota і  Honda , відомі завдяки своїй надійності і довговічності. Також експерт згадав, що власники автомобілів Toyota не поспішають розлучатися зі своїми машинами, тому що в США вони недорогі в обслуговуванні.

Автомобілем, яким американські автолюбителі володіють найдовше виявився гібридний Toyota Prius . Близько 13,7% авто старше 15 років перебувають у власності у перших власників. Не можна не відзначити, що середній показник по всьому авторинку більш, ніж удвічі нижчою – 6,1%. Власники Prius не розлучаються зі своїми машинами, оскільки вони дозволяють економити паливо в порівнянні зі звичайною бензинової машиною.

Наступну сходинку займає кросовер Highlander , пікап Tacoma , мінівен Sienna і повнорозмірний пікап Tundra . Карл Брауер вважає, що: «Хоча доступність і зручність мінівенів ідеально підходять для сімей з маленькими дітьми, наші дані показують, що Sienna настільки надійна, що її власники воліють тримати автомобіль навіть після того, як ці функції стають непотрібними».

Далі в списку знаходяться Honda CR-V і  Pilot. Дані моделі цінують за просторі салони. Восьма сходинка дісталася Subaru Forester . Брауер відзначає високу надійність Forester , а також безпеку і доступність моделі. Позашляховик може похвалитися повним приводом і низькою витратою палива. Замикають список Toyota 4Runner і  Toyota Sequoia .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!