З’явилися зображення серійного Renault Kiger за 8 000 доларів

0
521

Компанія Renault визначилася з датою презентації серійної версії свого нового невеликого кросовера Kiger. Він дебютує наступного тижня, 28 лютого. Нагадаємо, з однойменною концепт-каром французи познайомили громадськість ще восени 2020 го. Автомобіль відрізнявся досить зухвалим дизайном, який, ймовірно, здебільшого дістанеться і серійного SUV.

Останній тизер вперше демонструє нам силует новинки – динамічний з досить оригінальними формами. Таке поєднання цілком відповідає призначенню авто – він орієнтований, в першу чергу, на молодь. Довжина кросу менше чотирьох метрів. В Індії це велика перевага: для таких машин нижчий податок.

Тизер серійного Renault Kiger

Новинці дісталася модульна платформа CMF-A від альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi. Така ж архітектура у Renault Kwid і Triber. У рух новий недорогий паркетник, швидше за все, буде приводити літровий 72-сильний бензиновий мотор, що працює в зв’язці з 5МКПП і переднім приводом. У продажу на індійському ринку новий крос з’явиться вже в першому кварталі.

Офіційних прайсів поки немає. За попередніми даними, найдешевший його варіант обійдеться в 530 000 рупій (біля 8000 доларів).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!