Названо Топ-10 найкращих кросоверів по співвідношенню ціни і якості

0
2628

Потенційному покупцеві може бути складно визначитися, адже у кожної моделі є свої переваги. Ми проаналізували результати досліджень аналітичного агентства “Автостат” і популярних автомобільних порталів (rating-avto.ru, 1gai.ru і ін.) І виділили найбільш популярні кросовери в Росії (на основі даних про обсяги продажів автомобілів):

Peugeot 3008

Модель по праву зайняла перше місце рейтингу. Вона має безліч нагород, зокрема, отримала премію «Європейський автомобіль року». Позашляховик не отримав повнопривідного виконання, зате його оснастили протівобуксовочной системою, що робить автомобіль динамічнішим і легкокерованими. Вартість даної моделі починається від 22 000 доларів.

Mitsubishi ASX

Це досить нова розробка від японського виробника. Зовні дана модель дещо нагадує іншу модель – Lancer. Однак параметри, якими володіє ASX, дозволяють віднести її до кросоверів. Даний автомобіль має хороший дорожній просвіт і відмінні технічні характеристики. Високу безпеку машини забезпечує система повного приводу. Стильний дизайн, багате оснащення і відмінні динамічні можливості поєднуються з цілком прийнятною для цієї моделі ціною в 16 000 доларів.

Mazda CX-5

Любителі краси і комфорту обов’язково оцінять цей японський кросовер. На ньому з зручністю можна їздити по міських і путівцях. Головна перевага авто – вражаючі динамічні характеристики: 0-100 км / год за 10,4 секунди; а також якісна обробка салону (наприклад, сидіння з натуральної шкіри, досить м’який пластик), комфортна підвіска і елегантний зовнішній вигляд. До недоліків можна віднести тіснувате внутрісалонне простір, низький кліренс і невисокі позашляхові можливості. Ціна – 21 000 доларів.

Hyundai Tucson

Корейський автомобіль має цілий ряд переваг – потужний двигун, комфортний салон, багате обладнання, вишуканий інтер’єр, високоякісні оздоблювальні матеріали, а також широкий вибір силових агрегатів. Має також спортивний і досить агресивний зовнішній вигляд. Однак його вартість – від 19 тисяч доларів.

Renault Kaptur

Це один із найекономічніших кросоверів. Французькому виробникові вдалося створити якісний автомобіль за низькою вартістю. Але в гонитві за зниженням ціни постраждали силові характеристики авто. Однак для міських умов моторна гамма підходить ідеально. Варто відзначити інноваційні технології даної моделі. Вона оснащена ключем-карткою «вільні руки», мультимедійною системою Media Nav, системою дистанційного запуску двигуна Renault Start, круїз-контролем з функцією обмежувача швидкості і іншими. Вартість 12 000 доларів.

Nissan Qashqai

Компактний і безпечний автомобіль на 5-7 чоловік, має захист від перевантаження в повноприводному варіанті, результати тесту Euro NCAP – 5 зірок. Вартість стартує від 12 тисяч доларів.

Peugeot 2008

Цей компактний кросовер ідеальний для їзди по місту. Збірка високої якості і місткий салон. Відносний мінус – недостатньо велике для зручності управління кермо. Вартість – від 10,5 тисяч доларів.

Citroen C3 Aircross

Модель оснащена містким і стильним салоном, панорамно зсувним дахом та різними технологіями. Ціна французького автомобіля – від 15 тисяч доларів.

Renault Duster

Має дві переваги: найсерйозніші позашляхові характеристики і невисоку ціну. Існує безліч комплектацій як в повноприводному, так і в передньопривідному виконанні, можна вибирати між дизельними і бензиновими силовими агрегатами. Вартість починається від 8,6 тисяч доларів.

Kia Sportage

Цей автомобіль характеризується безпекою (рівень – 5 зірок) і комфортабельністю. Витрата палива при його експлуатації становить 7-10 літрів бензину в змішаному циклі, 9-13 – в міському, і 5-8 – в заміському. Ціна машини – від 19 тисяч доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!