Названі найкращі позашляховики та кросовери для сім’ї

0
2482

Автомобільні експерти назвали ТОП-3 позашляховиків і паркетників, які ідеально підходять для великої родини або для тих, хто просто любить великогабаритні машини.

Рейтинг опублікували на сайті CAR.RU.

На першому місці рейтингу опинився автомобіль BMW X7. Важить він 2,3 тонни, але це не заважає йому володіти бездоганною маневреністю. У салоні дуже комфортно і практично не відчувається різниця дорожнього покриття. Авто розганяється до 100 км / год за 5,4 секунди, завдяки потужному двигуну і 340 кінським силам під капотом.

На другому місці ще один представник німецьких брендів – Mercedes GLS +. Автомобіль був створений для комфортних, а головне безпечних поїздок великою родиною. Він оснащений шестициліндровим мотором, потужністю 362 л. с. або з додатковим 483-сильним агрегатом V8. Унікальна технологія 4matic забезпечує ідеальне зчеплення з дорогою, причому не важливо, яке це дорожнє покриття. Автомобіль веде себе на дорозі впевнено при будь-яких погодних умовах.

Ну і третє місце посів найкращий японський позашляховик Infiniti QX80. Автомобіль оснащений мотором V8 з потужністю 400 кінських сил і 560 Нм. Витрата на 100 км – 5,6 л палива. Максимально місткий в ньому не тільки салон, але і багажник. Автомобіль ідеально підійде для подорожей великою компанією або родиною. У машині встановлені новітні системи безпеки і адаптивного освітлення, які значно покращують видимість в дорозі при важких погодних умовах.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!