Kia анонсувала свій новітній електромобіль (фото)

На честь зміни свого логотипу та слогану, а також з-за змін в стратегії розвитку бренду, корейський автовиробник має намір в наступному місяці представити новий електрокар і інший напрямок дизайну марки.

0
115

Південнокорейський автовиробник анонсував свій новітній електромобіль в рамках глобальної презентації свого нового фірмового стилю, що включає як зміну назви, так і новий слоган: Movement That Inspires. Kia заявляє, що зосередиться на більш різноманітних транспортних рішень, включаючи електромобілі, послуги мобільності та спеціалізовані транспортні засоби.

Більш того, новий дух бренду буде супроводжуватися деякими змінами в фірмовому дизайні марки, які спочатку з’являться на вищезгаданому електромобілі. Kia буде використовувати просту схему іменування своїх електромобілів від EV1 до EV9. Неясно, як буде називатися перший представлений автомобіль, але компанія показала нам тизерні зображення дев’яти різних автомобілів, в тому числі двох з них крупним планом – середньорозмірного кросовера і невеликого хетчбека. Ми припускаємо, що один з цих автомобілів буде представлений вже в лютому.

Що стосується змін в дизайні, то по тизерним зображенням складно судити про них. Однак обидва представлених автомобіля, схоже, мають чіткий кузов з гострими краями. Обидва носять підноситься стійку D, схожу на елемент компактного кросовера Kia Soul, так що, схоже, це дизайнерська особливість Kia, яка надовго залишиться.

Очікується, що кожен майбутній електрокар буде побудований на платформі E-GMP, яка забезпечує дальність запас ходу на одній зарядці до 500 км і можливість швидкої зарядки. Платформу можна маштабувати, і за замовчуванням використовується задній привід з можливістю установки повного приводу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!