Компанія Toyota тестує новий Land Cruiser 300: свіжі знімки

0
265

Новий Land Cruiser, яким зі зміною покоління напевно присвоять індекс 300, знову помітили на випробуваннях. Свіжий шпигунський знімок машини, що попався на цей раз в більш вигідному ракурсі – «спереду» – опублікував ресурс CarAdvice.

Судячи з фото, передня частина « 300-го » уніфікують з нинішнім пікапом Tundra, впізнаваним по більшій радіаторній решітці і яскраво вираженим фарам з масивними смужками світлодіодних вогнів. Завершить образ бампер спереду, відмітний від колишнього новим дизайном протитуманних фар і перебудованим пластиковим «оперенням».

Інтер’єр « 300-го » поки не розкритий, а ось габарити, якщо вірити інсайдерам, будуть приблизно такими ж, як у нинішнього Toyota Land Cruiser 200 . Виняток становитимуть лише довжина і ширина, які виростуть на 10/20 мм, а також колісна база, чий розмір через поновлення «візки» збільшиться приблизно на 50 мм.

Подробиці про технічну начинку майбутнього позашляховика теж засекречені. За однією з версій, його наділять абсолютно новою лінійкою двигунів, що включає в себе відразу 3 рядних агрегату V6: 3,5-літровий бензиновий з турбонаддувом, більш потужний гібридний на його базі і турбодизель об’ємом 3,3 літра.

Дата виходу Land Cruiser 300 до цих пір не затверджена і, судячи з камуфляжній плівці на прототипі, раніше осені 2021-го його точно можна не чекати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!