Авто

Названо 7 найдоступніших авто з підігрівом всіх сидінь

Share

Взимку однією з актуальних автомобільних опцій є підігрів сидінь, а ті, у кого його немає, або просто мріють про нього, або купують товари з Китаю, які імітують підігрів. Але виявляється, машини з цієї теплої опцією не такі вже й дорогі.

Skoda Rapid

В грунтовно модернізованому в минулому році компактному чеському ліфтбек обігрів заднього дивана доступний виключно як опція за декілька тисяч гривень. І замовити її можна тільки для машин в двох старших комплектаціях Ambition і Style. У них вже включені підігрів передніх сидінь і форсунок склоочисника. А ось за тепле кермо в Ambition доведеться доплатити.

Volkswagen Polo

Найближчий родич «Рапіда» з набором теплих опцій обійдеться дорожче і також за доплату. Їх можна отримати починаючи з комплектації Status. У пакеті «Зимовий» з датчиками світла і дощу, а також обігрівом вітрового скла.

Kia Rio

Обігрів передніх крісел і керма можна знайти навіть в маленькому міському хетчі Picanto, однак підігрівається задній диван в складі «Теплих опцій» зустрічається в прайс-листах моделей Kia тільки починаючи з седана Rio. Та й то лише в двох топових виконаннях Prestige.

Geely GS

Зате в найдоступнішій у нас моделі Geely GS підігрівом передніх і задніх сидінь включені за замовчуванням в обидві запропоновані комплектації: «Комфорт» і «Люкс». Але теплого керма ні в одній з них немає навіть за доплату.

Hyundai Solaris

У молодшій моделі компанії Hyundai теплі задні сидіння обійдуться навіть дорожче, ніж в китайському піднесеному хетчбек. Все тому, що ця опція – прерогатива лише найдорожчою версії седана Elegance з автоматичною коробкою, та й то лише в пакеті Prestige.

Chery Tiggo 4

Найдоступніший кросовер китайської марки Chery пропонується з пристойним набором оснащення. Такі корисні взимку опції, як обігрів передніх сидінь, керма, форсунок склоомивача і безпосередньо вітрового скла, включені в усі комплектації, крім початкової.

Renault Kaptur

У представленій у нас лінійці Renault максимальним набором опцій для обігріву салону можуть похвалитися тільки кросовери Kaptur і Arkana. Але перший з них із заповітними підігрівами лобового скла, керма і всіх сидінь обійдеться істотно дешевше. Але щоб його отримати, потрібно додати до середньої комплектації Style моноприводних 150-сильного паркетника з варіатором пакет опцій Winter 2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Новий Kia Sportage показали на зображеннях без камуфляжу

Sportage залишається найпопулярнішим кросовером у гамі Kia. Продаж машини з кожним роком тільки зростає, а…

06.05.2024

Дослідження: електромобілі виявилися надійнішими за машини з ДВЗ

ADAC опублікував свою статистику поломок за 2024 рік, яка показує, що електромобілі продовжують залишатися надійнішими…

06.05.2024

Китайський автопром зайняв понад 30% світового авторинку

У березні 2024 року на китайські автомобілі припало 33% від загального обсягу світового продажу автомобілів,…

06.05.2024

Новий електричний Mercedes-Benz G-Class випробували на льоду

Mercedes-Benz обіцяє, що майбутній EQG, також відомий як електричний варіант G-Class, стане справжнім позашляховиком. Є…

05.05.2024

Електромобілі проти машин з ДВЗ: названі найнадійніші машини

Експерти опублікували статистику поломок ADAC за 2024 рік, що підтверджує, що електромобілі залишаються надійнішими за автомобілі…

05.05.2024

Моделі Polestar отримають супершвидку зарядку за 10 хвилин

Шведські електромобілі Polestar отримають супершвидку 10-хвилинну зарядку. Шведський виробник електромобілів Polestar спільно з компанією StoreDot,…

05.05.2024