Названо 7 найдоступніших авто з підігрівом всіх сидінь

0
176

Взимку однією з актуальних автомобільних опцій є підігрів сидінь, а ті, у кого його немає, або просто мріють про нього, або купують товари з Китаю, які імітують підігрів. Але виявляється, машини з цієї теплої опцією не такі вже й дорогі.

Skoda Rapid

В грунтовно модернізованому в минулому році компактному чеському ліфтбек обігрів заднього дивана доступний виключно як опція за декілька тисяч гривень. І замовити її можна тільки для машин в двох старших комплектаціях Ambition і Style. У них вже включені підігрів передніх сидінь і форсунок склоочисника. А ось за тепле кермо в Ambition доведеться доплатити.

Volkswagen Polo

Найближчий родич «Рапіда» з набором теплих опцій обійдеться дорожче і також за доплату. Їх можна отримати починаючи з комплектації Status. У пакеті «Зимовий» з датчиками світла і дощу, а також обігрівом вітрового скла.

Kia Rio

Обігрів передніх крісел і керма можна знайти навіть в маленькому міському хетчі Picanto, однак підігрівається задній диван в складі «Теплих опцій» зустрічається в прайс-листах моделей Kia тільки починаючи з седана Rio. Та й то лише в двох топових виконаннях Prestige.

Geely GS

Зате в найдоступнішій у нас моделі Geely GS підігрівом передніх і задніх сидінь включені за замовчуванням в обидві запропоновані комплектації: «Комфорт» і «Люкс». Але теплого керма ні в одній з них немає навіть за доплату.

Hyundai Solaris

У молодшій моделі компанії Hyundai теплі задні сидіння обійдуться навіть дорожче, ніж в китайському піднесеному хетчбек. Все тому, що ця опція – прерогатива лише найдорожчою версії седана Elegance з автоматичною коробкою, та й то лише в пакеті Prestige.

Chery Tiggo 4

Найдоступніший кросовер китайської марки Chery пропонується з пристойним набором оснащення. Такі корисні взимку опції, як обігрів передніх сидінь, керма, форсунок склоомивача і безпосередньо вітрового скла, включені в усі комплектації, крім початкової.

Renault Kaptur

У представленій у нас лінійці Renault максимальним набором опцій для обігріву салону можуть похвалитися тільки кросовери Kaptur і Arkana. Але перший з них із заповітними підігрівами лобового скла, керма і всіх сидінь обійдеться істотно дешевше. Але щоб його отримати, потрібно додати до середньої комплектації Style моноприводних 150-сильного паркетника з варіатором пакет опцій Winter 2.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!