Компанія Chevrolet представила тизер електричного кросовера Bolt (фото, відео)

Тизер Chevrolet Bolt EUV показує 235 миль (378 км) запасу ходу при 80-85% заряду

0
383

Chevrolet представив рульове колесо майбутнього Bolt EUV 2022 року, «двоюрідного брата» Bolt EV, серійне виробництво якого планується запустити влітку поточного року. На перший погляд, це тизер керма з функцією Super Cruise. Як стало відомо раніше, Bolt EUV стане першою моделлю Chevrolet, яка отримає цю технологію, проте нашу увагу привернуло дещо ще.

На дисплеї відображаються цифри 235 миль (378 км), що означають, пробіг який залишився, при цьому видно, що батарея заряджена не повністю, приблизно на 80-85%. Можна побачити також додаткові дані про мінімальні і максимальні значення: 193 миль (311 км) і 277 миль (446 км) відповідно. Мінімальне значення становить близько 82% від номіналу, а максимальне – 90% номіналу.

Доступний в даний час Chevrolet Bolt EV має комбінований діапазон EPA 417 км, що приблизно на 10% більше, ніж демонструє тизер EUV при 80-85% SOC. Очікується, що при заряді 100% запас ходу становитиме близько 442 км, або на кілька відсотків більше результатів EPA Bolt EV.

Але, варто враховувати, що це більший автомобіль. Аналогічний або більш високий запас ходу передбачає, що ємність акумулятора може вирости за межі 66 кВт-год Bolt EV. Однак не виключено, що це може бути просто випадкова цифра, яку Chevrolet залишив в якості прикладу, яка абсолютно не відноситься до цільового рейтингу діапазону EPA.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!