Компанія Volkswagen анонсувала прем’єру нового конкурента Hyundai Creta

Цього року почнеться серійне виробництво нового компактного кросовера Volkswagen Taigun.

0
348

Індійський підрозділ компанії Volkswagen розмістив тизер серійної версії кросовера Taigun, який стане конкурентом Hyundai Creta. Дебют автомобіля має відбутися незабаром, а його продажі почнуться до кінця цього року. Судячи по зображенню, серійний кросовер вийде таким же, як однойменний концепт, показаний на автосалоні в Делі в лютому минулого року. В основу Volkswagen Taigun ляже архітектура MQB-A0-IN – це модернізований варіант модульної платформи MQB-A0 для «молодших» моделей групи Volkswagen .

Довжина кросовера Volkswagen Taigun складе 4,2 метра, а розмір колісної бази сягатиме 2,65 метра. Автомобіль оснастять налаштованою підвіскою, адаптованою під особливості індійських доріг. Кліренс автомобіля повинен перевищити 200 мм.

Новий Volkswagen Taigun розділить головні вузли і агрегати з новим кросовером Skoda для Індії, дебют якого відбудеться в березні цього року. За попередньою інформацією, в лінійку моторів обох моделей увійде 1,0-літровий трициліндровий бензиновий агрегат потужністю 115 к.с., а також 1,5-літрова «турбочетверка», розвиваюча 150 к.с.

Перший мотор буде працювати разом з 6-ступінчастою МКПП або з «автоматом» такого ж діапазону. Більш продуктивний двигун буде комплектуватися 7-ступінчастим “роботом” з двома зчепленнями. Вартість Volkswagen Taigun буде починатися приблизно з 1 млн рупій, це близько 400 тис гривень за актуальним курсом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!