З’явилася інформація про новий Toyota Fortuner

0
120

Як пише індійський підрозділ видання Autocar з посиланням на головного інженера компанії Toyota Йошікіо Коніши, оновлений позашляховик Fortuner дебютує в 2022 році.

Так, стало відомо, що прем’єра оновленого позашляховика Toyota Fortuner відбудеться в 2022 році. Крім того, з’явилися дані, що новинка збереже свою рамну конструкцію. При цьому розробники відмовляться від гідравлічного підсилювача рульового управління на користь електричного.

Також оновлений позашляховик Toyota Fortuner обзаведеться модернізованою системою стабілізації і списком інших активних електронних помічників водієві. І, нарешті, в силовій гамі новинки будуть присутні електрифіковані силові установки, які дозволять знизити витрату палива і кількість шкідливих викидів в атмосферу.

Нагадаємо, що актуальне покоління Toyota Fortuner було представлено в 2020 році. Автомобіль отримав злегка підретушовані зовнішність, а також модернізований дизельний агрегат, продуктивність якого зросла з 177 к.с. і 450 Нм до 204 к.с. і 500 Нм крутного моменту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!