Представлені зображення нового BMW 2-Series Active Tourer

0
132

Видання «Колёса.ру» на основі шпигунських знімків прототипу нового BMW 2-Series Active Tourer розробили рендерні зображення, які показують, як могла б виглядати майбутня новинка.

Нагадаємо, що перше (і поки єдине) покоління BMW 2-Series Active Tourer дебютувало в 2014 році. У 2018 році модель пережила рестайлінг. Тепер же компанія готує повноцінне оновлення для 2-Series Active Tourer . Про це свідчать шпигунські знімки прототипу новинки під час дорожніх тестів, на основі яких незалежні дизайнери розробили рендери майбутнього BMW 2-Series Active Tourer .

Судячи з представлених Рендер, новинка збереже пропорції кузова свого попередника. Автомобіль обзаведеться більш вузькими фарами зі світлодіодним «начинкою» і більшої гратами радіатора. Також новинку дістануться виштамповки в бічній частині кузова і дверні ручки клавішного типу. Крім того, на кормі з’являться ліхтарі іншої форми з L -подібними світлодіодними елементами, а ніша для номера буде перебувати нижче.

Новий BMW 2-Series Active Tourer буде базуватися на платформі UKL, на якій також побудований хетчбек 1-Series . Від «одинички» новинці дістануться і мотори з 3-яких 4-ма циліндрами. Будуть представлені бензинові, дизельні, а також гібридні версії моделі. Оновлений BMW 2-Series Active Tourer дебютує в першій половині 2021 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!