Названо 3 надійних китайських кросовери (фото)

0
3499

Незважаючи на пандемію коронавірусу, яка серйозно підкосила автомобільну індустрію, автовиробники продовжують радувати покупців новими моделями. Ми вивчили авторинок і виділила найбільш цікаві кросовери китайських брендів, які привезли до нас у 2020 році. Ціни на всі моделі вказані без урахування знижок і спеціальних пропозицій.

GAC GS5

Продажі кросовера GAC GS5 почалися зовсім недавно, і модель є найгарячішою новинкою китайської компанії на ринку. Автомобіль має стильну, але при цьому стриману зовнішність, яка здатна заманити навіть вкрай вимогливих покупців.

Кросовер буде доступний з безальтернативним 1,5-літровим двигуном потужністю 137 к.с. Варто також відзначити, що автомобіль можна експлуатувати навіть на 92-му бензині, а заявлена ​​витрата палива на 100 кілометрів шляху складає всього 7,5 літра.

Автомобіль пропонується в комплектаціях Comfort , Elite , Luxe і Premuim.

Haval H5

Компанія Haval в 2020 році порадувала любителів рамних позашляховиків, адже на вітчизняному ринку з’явилася модель H5 . Позашляховик стане відмінним вибором для любителів активного відпочинку і заміських поїздок, адже у всіх комплектаціях модель оснащена системою повного приводу.

Новий Haval H5 пропонується на з 2,0-літровий чотирициліндровий турбомоторами з віддачею 150 або 177 к.с. Роль трансмісії виконує безальтернативна 6-ступінчаста МКПП. Автомобіль має в своєму розпорядженні системи допомоги водієві на бездоріжжі. Серед останніх система курсової стабілізації (ESP), антиблокувальна система (ABS), система допомоги при старті на підйомі (ННС) і при спуску зі схилу (HDC).

Базовою версією є модифікація Comfort , в оснащенні якої є клімат-контроль, бортовий комп’ютер, допоміжний інформаційний дисплей, який включає альтиметр, барометр, компас, кут нахилу.

Geely Coolray

Замикає список стильний Geely Coolray. Автомобіль відмінно підійде для міської експлуатації, адже він має вибагливі зовнішність і комфортабельний салон. Сучасний 1,5-літровий 150-сильний двигун в поєднанні з 7-ступінчастою роботизованою трансмісією може здивувати скромним витратою в 6,4 літра на 100 кілометрів шляху. Також як в GAC GS5 , двигун Coolray здатний перетравлювати навіть 92-й бензин.

Кросовер Geely Coolray пропонується покупцям в 4 модифікаціях: Comfort , Luxury , Flagship і Flagship sport.

Версія Flagship sport має розширений список оснащення, який включає систему безключового доступу та дистанційного запуску двигуна, обігріву всіх крісел, форсунок омивача, функцію контролю «сліпих» зон, круїз-контроль і однозонну кліматичну установку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!