Alfa Romeo представить новий кросовер восени

0
87

Серійна версія кросовера Tonale буде представлена ​​у вересні, а в листопаді модель добереться до європейських дилерів марки.

Моделі Giulia і  Stelvio не зовсім виправдали очікування італійської марки, особливо з урахуванням того, що концерн FCA витратив на розробку платформи Giorgio мільярд доларів. Тепер же автовиробник готується представити новий компактний кросовер Tonale. З цією моделлю Alfa Romeo має намір серйозно поборотися за частку ринку з німецькими моделями.

Видання Motor.es з посиланням на власні джерела в  FCA , повідомляє, що дебют серійної версії позашляховика намічений на вересень поточного року, а вже в листопаді товарні екземпляри надійдуть в продаж в Європі.

Перші покупці будуть отримувати кросовери в лімітований виконанні Launch Edition . Повідомляється, що Tonale збереже основні риси концепту, а серйозно зміняться лише дзеркала заднього виду і фари. Високопродуктивна модифікація Quadrifoglio не є пріоритетною, адже автовиробник не впевнений в її ринковому успіху. Гібридна версія Tonale буде використовувати силову установку від родинного позашляховика Jeep Renegade .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!