Названо 7 найшвидших автомобілів BMW (фото)

0
1383

Ми зібрали найшвидші BMW і перерахували їх основні характеристики.

BMW M8 Competition Coupe

Автомобіль комплектується модернізованим 4,4-літровим V8, віддача якого становить 617 к.с. Всі моделі M8 оснащені удосконаленою системою повного приводу xDrive в поєднанні з восьмиступінчастою коробкою передач Steptronic. Повнопривідна система сімейства M8 включає в себе диференціал Active M і два стандартних режиму водіння: 4WD і 4WD Sport. Система динамічного контролю стійкості автомобіля пропонує режим M Dynamic, який дозволяє підвищити рівень прослизання колеса.

А тепер про найважливіше: розгін 0-100 км / год відбувається за смішні 3,2 секунди.

BMW M8 Competition Gran Coupe

Автомобіль дебютував на автосалоні в Лос-Анджелесі в 2019 році. Базова модель приводиться в рух 4,4-літровим V8 з двома турбінами, який видає потужність в 600 к.с. і крутний момент 750 Нм. У «зарядженому» виконанні Competition використовується та ж силова установка, але її потужність становить вже 617 к.с. Автовиробник заявив, що розгін до 100 км / год у моделі займає 3,3 секунди, а в топовому виконанні Competition – 3,2 Секун. Цьому також сприяє 8-ступінчаста автоматична трансмісія і фірмова система повного приводу xDrive.

Автомобіль оснащується вентильованими гальмівними дисками (15,6 дюйма спереду і 15,0 дюйма ззаду) з фіксованими шестипоршневими супортами. Але покупці можуть також вибрати карбоново-керамічні гальма M (15,8 дюймів спереду, 15,0 дюймів ззаду) для ще більшої гальмівної здатності. 

BMW M8 Competition Cabrio

Це аналог лідера нашого рейтингу, але автомобіль оснащується складним дахом, що робить його ще більш привабливим для жителів жарких регіонів країни. Посудіть самі – покататися на свіжому повітрі, коли над головою сонце, а в руках кермо, керуючий болідом з розгоном до 100 км / год за 3,3 секунди. Його потужність становить 625 к.с., а крутний момент – 750 Нм. У порівнянні з BMW 8-Series у версії M були змінені настройки пружин і амортизаторів, збільшена жорсткість стабілізаторів і кузова, а в модифікаціях M8 Competition Cabrio автомобіль отримав більш жорсткі опори двигуна і збільшений розвал передніх коліс.

BMW M5 Competition

BMW M5 Competition відрізняється чорною глянсовою обробкою деталей екстер’єру, таких як емблема M5 Competition, окантовкою решітки радіатора, сітка на вентиляційних прорізана в передніх крилах, корпуси зовнішніх дзеркал, спойлер на кришці багажника і вставки в задньому бампері. Патрубки вихлопної системи M Sport оброблені чорним хромом.

Cистема M xDrive з активним диференціалом M і трьома режимами забезпечує гармонійне поєднання повсякденної практичності і високої продуктивності на гоночній трасі. 4WD – базовий режим роботи, режим 4WD Sport додає автомобілю задньопривідний характер, а режим 2WD відключає систему DSC і гарантує досвідченим водіям максимальне задоволення від водіння. Розгін 0-100 за 3,3 секунди. Потужність силової установки становить 625 к.с., крутний момент – 750 Нм.

BMW M850i ​​xDrive Coupe

2019 BMW M850i xDrive – top car design rating and specifications

Клієнти можуть придбати чотирьохдверне баварське купе з 4,4-літровим V8 BMW з подвійним турбонаддувом під капотом, що забезпечує 530 к.с. потужності і 750 Нм крутного моменту. Розгін 0-100 займає всього 3,7 секунди.

Опціонально скляний дах площею 1,5 квадратних метра поставляється виключно для BMW 8-Series Coupe і розтягнулася від лобового до заднього скла. Шторка даху розкривається і закривається натисканням кнопки на центральній консолі або ж з ключа. Для бічних пасажирських і заднього скла доступні сонцезахисні шторки з електроприводом. Всі версії вже в базі оснащені спортивними сидіннями з обробкою шкірою Vernasca, а модифікація BMW M850i ​​xDrive Gran має обробку шкірою Merino. Для даної версії і машінс пакетом M Sport ще можна замовити нові ковшоподібні сидіння M Sport.

У звичайному оснащенні всіх версій – адаптивна M-підвіска з електронно-керованими амортизаторами, чотирипоршневі супорти спереду, однопоршневі супорти з плаваючою скобою ззаду і 8-ступінчаста коробка передач Steptronic Спорт з підрульовими перемикачами.

BMW X6 M Competition і BMW X5 M Competition

Про цих автомобілях варто говорити одночасно. І X5 M, і X6 M використовують однаковий 4,4-літровий V8 з подвійним турбонаддувом і систему повного приводу xDrive. У стандартних варіантах M потужність досягає 600 кінських сил і 750 Нм крутного моменту. Це збільшення на 33 к.с. в порівнянні з попередніми моделями M, що дозволяє розганятися до 100 км / год за 3,8 секунди. Але модель M Competition набирає швидкість ще швидше.

BMW X6 M Competition

Використовуючи той же 4,4-літровий V8 з двома турбінами, X5 M Competition і X6 M Competition розвивають потужність 625 к.с. Проте, ті ж 750 Нм крутного моменту від традиційних варіантів M переносяться. У поєднанні з швидкодіючою восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач (такий же, як у стандартних моделей М), X5 M Competition і X6 M Competition можуть розігнатися до 100 км / год всього за 3,7 секунди і до максимальної швидкості в 250 км / г.

BMW X5 M Competition

З додатковим пакетом M Driver, показник максимальної швидкості збільшиться до 285 км / г. Крім того, покупці, які обрали пакет, також отримують запрошення в одну зі шкіл водіння Performance Center BMW для навчання, щоб вони могли впоратися з усією цією новознайденої потужністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!