Назвали марки автомобілів, про які мріють українці: скільки вони коштують

0
714

У 2020 році ринок б/у автомобілів в Україні показав незначний приріст, а ось ринок нових авто навпаки просів. Така ситуація спостерігається в більшості країн світу. Причиною такого становища стала світова пандемія коронавируса і страх людей користуватися громадським транспортом.

Експерти назвали найпопулярніші автомобілі серед українців, які залучають автомобілістів на ринку нових авто найбільше і ціни на них. Про це пише  «Обозреватель» . Виявилося, що бестселери світового ринку привертають українців більше за інших моделей.

Кросовер  Kia Sportage  найбільш популярний в своєму сегменті в Україні. Вартість кросовера в мінімальній комплектації в Україні становить 552 тис. грн.

Дивовижний інтерес серед українців викликав бюджетний автомобіль російського виробництва –  Lada Granta . Вартість моделі становить мінімум 198 тис. грн.

Компактний седан  Renault Logan  привертає українців своєю практичністю і надійністю. Вартість мінімальної комплектації складає 316 тис. грн.

Міський кросовер китайського виробництва  Chery Tiggo 2  поєднує в собі сучасний дизайн і якість. Вартість авто в Україні стартує від 30 тис. грн.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!