Ford готує до дебюту новий кросовер (фото)

16 січня пройде презентація нового середньорозмірного кросовера Ford - він отримає ім'я Equator. Хоча до прем'єри ще 10 днів, дизайн автомобіля не секрет - доступні фото його прототипів без будь-якої маскування.

0
313

Ford Equator створений розташованим в китайському Нянчанге спільним підприємством JMC-Ford. Причому для нього використані агрегати саме від JMC, а не від Ford.

Судячи по знімках, машина має лаконічний і сучасний за своїми рішеннями двохоб’ємний екстер’єр. З примітного можна відзначити тільки двоярусну передню світлотехніку – на рівні фальшрадіаторних грат де розташовані габаритні вогні, а елементи ближнього і дальнього світла розміщені там, де зазвичай звикли бачити протитуманні фари, тобто в бампері.

Довжина, ширина і висота Ford Equator – 4905, 1930 і 1755 мм відповідно, колісна база – 2865 мм. У салоні очікується 7-місцева компоновка за класичною схемою 2 + 3 + 2. Машину оснастять 2,0-літровим турбомотором JMC, розробленим за участю австрійської AVL, його потужність – 224 к.с. Про коробку передач і типі приводу інформації поки немає.

Цю модель будуть виробляти тільки в Китаї, основним ринком збуту для неї також стане КНР. Однак можливі і поставки на експорт – зокрема, в країни, що розвиваються Південної Америки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!