Peugeot анонсувала вихід нового Peugeot 308

Хетчбек Peugeot 308 третього покоління повинен дебютувати в 2021 році з лінійкою м'яких гібридних, і підключаючих гібридних і повністю електричних силових агрегатів.

0
349

Peugeot 308 викликав сенсацію після дебюту другого покоління в 2014 році, взявши титул «Європейського Автомобіля Року». Але тепер настав час випустити на ринок абсолютно новий 308. Він повинен бути представлений в кінці 2021 роки, перш ніж відправитися в дилерські центри в 2022 році.

Очікується, що автомобіль кардинально зміниться в порівнянні з поточною моделлю. Більш різкий, більш незграбний дизайн, який нагадує останні моделі 208, 2008 і рестайлінговий 3008, а інтер’єр буде запозичений у «старших» моделей.

Компанія Peugeot також буде боротися на абсолютно новому терені зі своїм новим хетчбеком, тому що розглядаються як підключаючі гібридні версії, так і повністю електричні модифікації.

«Модель 308 може проводитися на обох платформах – e-CMP і EMP2. Цілком очевидно, що у нас можуть бути і PHEV, і електромобілі. Я думаю, що клієнти позитивно зустрінуть дві ці технології », – відзначили в компанії.

Повністю електричний автомобіль на базі EMP2 ще не випущений, але Peugeot, Citroen і Vauxhall представили електричні фургони, які використовують ту ж технологію, тому наступним логічним кроком стане сімейний автомобіль з запасом ходу більше 300 км.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!