Топ-3 швидких, але недорогих японських седани (фото)

0
139

Автомобілі в кузові седан і раніше залишаються одними з найбільш затребуваних на нашому ринку. Крім того, вітчизняні водії люблять швидку їзду. Ринок вживаних авто пропонує бажаючим досить широкий вибір «жвавих» чотирьохдверок. Ми склали ТОП-3 доступних за ціною, але при цьому швидких б/у седани з Японії.

Mazda 6 MPS

Заряджена версія японської «Шістки» випускалася всього два роки, але при бажанні таку машину можна знайти на ринку старих авто. Свого часу це була доступна альтернатива більш іменитим спорткарам. В активі Mazda 6 MPS – повноприводна трансмісія, яка дозволяє реалізувати весь потенціал мотора.

Subaru Impreza WRX

Друге покоління спортседана викликало чимало суперечок серед фанатів з приводу зовнішності машини. Втім, в аналізованому нами рестайлинговому варіанті «передок» авто отримав вже більше класичний вид. Дана чотирьохдверка теж має повний привід і турбований мотор.

Toyota Camry 3.5

Багато хто не зрозуміють, яким чином цей бізнес-седан потрапив в сьогоднішній рейтинг, але для більш обізнаних автолюбителів це не стане несподіванкою. Справа в тому, що Camry 3.5 є вельми жвавим авто за свої гроші. Нерідко великий седан бере участь в різного роду світлофорних заїздах, причому не без успіху.

Відзначимо, що якщо перші дві моделі ще потрібно пошукати на ринку, то «Камрі» представлена ​​досить широко через високу популярність цього авто в Україні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!