Авто

Спеціалісти назвали автомобілі, які не бояться розбитих доріг

Share

Автоексперти назвали 10 автомобілів з гарним зчепленням з дорогою, що робить їх оптимальними для їзди по складних трасах в умовах морозу і снігопадів.

Dacia (Renault) Duster

Dacia (Renault) Duster має дорожній просвіт більше 200 мм і можливістю повного приводу, що робить його вражаючою машиною на бездоріжжі і слизькій дорозі. Duster другого покоління також став трохи більше і комфортніше всередині, ніж раніше, а зовнішній вигляд став ще більш привабливим. При цьому навіть з найвищими характеристиками він як і раніше дешевше, ніж середній висококласний суперміні.

BMW 3 Series Touring

BMW 3 серії пропонує надзвичайно міцний універсальний пакет, що поєднує в собі відмінні враження від водіння, стильний зовнішній вигляд і красиво оброблений інтер’єр. Touring пропонує величезний вибір двигунів і варіантів обробки салону, і ті, хто регулярно стикається з зимовими умовами, знайдуть повнопривідну систему BMW xDrive, що відповідає всім вимогам.

Land Rover Discovery Sport

Як і будь-який інший автомобіль, що носить ім’я Land Rover, Discovery Sport здатний максимально впоратися з важкою трасою, а й на асфальті він відчуває себе як вдома. І саме тут багато власників знайдуть в Discovery Sport можливість вибору повного приводу на чотири колеса, особливо в погану погоду. Зчеплення з дорогою забезпечується великими і широкими шинами, що робить водіння в зимовий час менш складним завданням.

Subaru Outback

Subaru випустила кілька поколінь Outback, кожне з яких заснована на універсальній версії Legacy, але з більш жорсткими деталями кузова і піднесеною підвіскою для збільшення дорожнього просвіту. Останній Outback – ще один великий практичний універсал з хорошим інтер’єром. Він здатний долати нерівні дороги і добре підходить для їзди в зимових умовах.

Audi TT

Включення спортивного автомобіля в цей список може здатися дивним, але секрет TT в тому, що його можна замовити з системою повного приводу Audi quattro, а це значить, що вам буде легше зберігати контроль на слизькій дорозі, ніж з конкурентами, такими як Porsche Cayman або BMW Z4.

Mazda3

Mazda3 – приваблива альтернатива Ford Focus і Volkswagen Golf, при цьому інтер’єр також вражає. Якість збірки і використовувані матеріали знаходяться на одному рівні з більш преміальними брендами. Автомобіль потужний і економний.

Suzuki Ignis

Suzuki вже давно пропонує повний привід на самих різних авто, і Ignis – ще один автомобіль в цьому ключі. По суті, це дух позашляховика, стиснений до розмірів міського автомобіля, з міцним і злегка ретро зовнішнім виглядом, але на платформі, яку легко припаркувати і запустити декількома кнопками. Ignis, в порівнянні з деякими конкурентами, легко працює в зимових умовах.

Citroen C3 Aircross

Завдяки технології “Grip Control”, авто непогано справляється зі складною зимової трасою. Він також має систему управління спуском з пагорба. Aircross має більш високий кліренс, ніж у стандартного C3, хоча в багатьох інших відносинах він дуже схожий на суперміні, з широким діапазоном двигунів, зручною і елегантно оформленої кабіною і химерним стилем.

Fiat Panda 4×4

Fiat Panda 4×4 в деякому роді порівняємо з Dacia Duster завдяки своїй низькій ціні і пристойним характеристикам бездоріжжя, але насправді це зовсім інший автомобіль. Незважаючи на обмеження свого невеликого розміру, Panda 4×4 вражаюче практичний завдяки продуманим дизайнерським рішенням. Він хороший для бездоріжжя, його компактність і пристойний дорожній просвіт дозволяють пройти складні траси.

SsangYong Korando

Korando – це модель середнього розміру, розроблена для конкуренції з сімейними позашляховиками, такими як Nissan Qashqai і Peugeot 3008. У нього елегантний сучасний зовнішній вигляд і вражаючий інтер’єр. Він добре відчуває себе на слизькій трасі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Єврокомісія вимагає більше даних від китайських автовиробників

Європейська комісія попередила трьох китайських виробників електромобілів про те, що вони надали недостатньо інформації щодо…

03.05.2024

Як водіям у “Дії“ отримати копії документів

За допомогою функції «шеринг» ви можете надіслати в необхідні установи не тільки копії своїх документів,…

03.05.2024

З 4 травня учбові транспортні засоби позначатимуть по-новому

Як раніше писала «Судово-юридична газета», Кабмін опублікував нові зміни до Правил дорожнього руху, які внесені постановою від…

03.05.2024

Opel Mokka став гібридом і не шокував ціною

Кросовер Opel Mokka вийшов на ринок у новій версії під назвою 1.2 Turbo Hybrid eDTC.…

03.05.2024

У ЄС заявили про необхідність збільшити кількість зарядних станцій для досягнення кліматичних цілей

Асоціація автовиробників Європи (ACEA) порушує тривогу щодо нестачі загальнодоступних зарядних станцій для електромобілів у Євросоюзі.…

03.05.2024

Новий Mercedes G-Class 580 тепер можна купити лише за 30 доларів

Близько тижня тому компанія Mercedes-Benz представила новий G580. Позашляховик отримав електричну технологію EQ і незабаром…

03.05.2024