Спеціалісти назвали автомобілі, які не бояться розбитих доріг

0
1239

Автоексперти назвали 10 автомобілів з гарним зчепленням з дорогою, що робить їх оптимальними для їзди по складних трасах в умовах морозу і снігопадів.

Dacia (Renault) Duster

Dacia (Renault) Duster має дорожній просвіт більше 200 мм і можливістю повного приводу, що робить його вражаючою машиною на бездоріжжі і слизькій дорозі. Duster другого покоління також став трохи більше і комфортніше всередині, ніж раніше, а зовнішній вигляд став ще більш привабливим. При цьому навіть з найвищими характеристиками він як і раніше дешевше, ніж середній висококласний суперміні.

BMW 3 Series Touring

BMW 3 серії пропонує надзвичайно міцний універсальний пакет, що поєднує в собі відмінні враження від водіння, стильний зовнішній вигляд і красиво оброблений інтер’єр. Touring пропонує величезний вибір двигунів і варіантів обробки салону, і ті, хто регулярно стикається з зимовими умовами, знайдуть повнопривідну систему BMW xDrive, що відповідає всім вимогам.

Land Rover Discovery Sport

Як і будь-який інший автомобіль, що носить ім’я Land Rover, Discovery Sport здатний максимально впоратися з важкою трасою, а й на асфальті він відчуває себе як вдома. І саме тут багато власників знайдуть в Discovery Sport можливість вибору повного приводу на чотири колеса, особливо в погану погоду. Зчеплення з дорогою забезпечується великими і широкими шинами, що робить водіння в зимовий час менш складним завданням.

Subaru Outback

Subaru випустила кілька поколінь Outback, кожне з яких заснована на універсальній версії Legacy, але з більш жорсткими деталями кузова і піднесеною підвіскою для збільшення дорожнього просвіту. Останній Outback – ще один великий практичний універсал з хорошим інтер’єром. Він здатний долати нерівні дороги і добре підходить для їзди в зимових умовах.

Audi TT

Включення спортивного автомобіля в цей список може здатися дивним, але секрет TT в тому, що його можна замовити з системою повного приводу Audi quattro, а це значить, що вам буде легше зберігати контроль на слизькій дорозі, ніж з конкурентами, такими як Porsche Cayman або BMW Z4.

Mazda3

Mazda3 – приваблива альтернатива Ford Focus і Volkswagen Golf, при цьому інтер’єр також вражає. Якість збірки і використовувані матеріали знаходяться на одному рівні з більш преміальними брендами. Автомобіль потужний і економний.

Suzuki Ignis

Suzuki вже давно пропонує повний привід на самих різних авто, і Ignis – ще один автомобіль в цьому ключі. По суті, це дух позашляховика, стиснений до розмірів міського автомобіля, з міцним і злегка ретро зовнішнім виглядом, але на платформі, яку легко припаркувати і запустити декількома кнопками. Ignis, в порівнянні з деякими конкурентами, легко працює в зимових умовах.

Citroen C3 Aircross

Завдяки технології “Grip Control”, авто непогано справляється зі складною зимової трасою. Він також має систему управління спуском з пагорба. Aircross має більш високий кліренс, ніж у стандартного C3, хоча в багатьох інших відносинах він дуже схожий на суперміні, з широким діапазоном двигунів, зручною і елегантно оформленої кабіною і химерним стилем.

Fiat Panda 4×4

Fiat Panda 4×4 в деякому роді порівняємо з Dacia Duster завдяки своїй низькій ціні і пристойним характеристикам бездоріжжя, але насправді це зовсім інший автомобіль. Незважаючи на обмеження свого невеликого розміру, Panda 4×4 вражаюче практичний завдяки продуманим дизайнерським рішенням. Він хороший для бездоріжжя, його компактність і пристойний дорожній просвіт дозволяють пройти складні траси.

SsangYong Korando

Korando – це модель середнього розміру, розроблена для конкуренції з сімейними позашляховиками, такими як Nissan Qashqai і Peugeot 3008. У нього елегантний сучасний зовнішній вигляд і вражаючий інтер’єр. Він добре відчуває себе на слизькій трасі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!