Компанія MINI обіцяє радикальні зміни в дизайні

Трьохдверний хетчбек повинні отримати кардинально оновлену зовнішність.

0
272

Глава MINI заявив, що новий хетчбек Cooper отримає наймасштабніше оновлення зовнішності за останні 20 років, але при цьому модель залишиться вірна філософії марки.

Нове покоління MINI Cooper має дебютувати в 2023 році. Автомобіль отримає серйозно перероблену зовнішність, а дизайн можна буде назвати революційним. Глава MINI Бернд Кьорбер в інтерв’ю виданню Autocar розповів про те, що зміна зовнішності стане «великим кроком – найбільшим за останні 20 років». Представник марки також зазначив, що незважаючи на радикальні зміни новий Cooper неодмінно залишиться вірний філософії дизайну MINI .

Головний дизайнер MINI Олівер Хейлмер згадав, що команда компанії проявила велику обережність, тому що працювати з такими іконами дизайну, як Porsche 911 або MINI Cooper завжди досить складно, а серйозні зміни в дизайні робити ще складніше. Дебют MINI Cooper нової генерації може бути представлений в 2023 році. Повідомляється, що крім версій з традиційними ДВЗ, модель буде доступна з повністю електричними силовими установками.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!