Volkswagen випустить конкурента Tesla Model S

0
748

Електричний седан буде побудований будинку в Вольфсбурзі. Тільки минулого тижня стало відомо про плани Volkswagen перетворити ID Vizzion в серійний електромобіль, а тепер дійшли чутки про електричному седані з більш високими технічними характеристиками.

У моделі поки немає назви, але ANE чули, що більш складний екологічно чистий автомобіль буде розташований над Vizzion, щоб протистояти Tesla Model S.

Джерело, близьке до цього питання, стверджує, що він буде побудований будинку в Вольфсбурзі, де VW планує зробити великі інвестиції, щоб перетворити завод в свій флагман з виробництва електромобілів. Незважаючи на те, що нова модель буде великою. У звіті говориться, що вона як і раніше буде працювати на платформі MEB, такий як ID.3 і ID.4, хоча і в «розвинений версії» основи.

Дотримання MEB дозволить VW уникнути більш високих витрат, викликаних майбутньою архітектурою PPE, яка в даний час розробляється Audi і Porsche. Само собою зрозуміло, що компанія хоче уникнути зіткнення між основним брендом VW і його марками, орієнтованими на розкіш. Варто очікувати, що цей новий електромобіль підірве автомобілі аналогічного розміру, що надходять з Інгольштадта і Цуффенхаузена.

Очікується, що дорожній Vizzion замінить седан Passat. Глава VW Герберт Дисс чотири роки тому визнав, що успіх Model S змусив компанію повернутися до креслярської дошці і перепроектувати великий седан з нульовим рівнем викидів. Схоже, ця модель все ще стоїть на порядку денному, але навряд чи вона з’явиться найближчим часом.

Швидше за все, він з’явиться після Vizzion, який повинен дістатися до дилерів в 2023 році. Automotive News повідомляє, що впливовий керівник профспілок VW і член наглядової ради Бернд Остерло висловив бажання побудувати електромобіль в Вольфсбурзі до 2025 року.

Загальний обсяг виробництва може сягнути 300 000 одиниць в рік, якщо VW буде збирати великий електричний седан в Китаї і Сполучених Штатах. «Think Model S» – так інсайдер охарактеризував загадкову нову модель, яка, по всій видимості, була схвалена для виробництва в Вольфсбурзі членами правління VW Group на початку цього місяця.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!