Оновлений Kia Cerato засвітився на знімках (фото)

Всього 2 роки пройшло з моменту дебюту нового покоління моделі, а Kia вже готує рестайлінговий варіант.

0
681

Буквально влітку 2020 року в розпорядження видання speedme.ru потрапили перші шпигунські знімки з тестів нового Kia Forte, відомого в нашій країні під назвою Cerato. При цьому щільний камуфляж завадив розглянути зміни, які зазнав корейський седан. Передбачається, що автовиробник не обмежиться новим пластиковим обвісом. Не виключено, що ряд дизайнерських рішень буде перегукуватися з новим Kia K5.

Сьогодні у нас є нова партія шпигунських знімків рестайлінгу седана Forte 2022 модельного року, які опублікував портал ClubStinger. Незважаючи на те, що оновлений Forte покритий камуфляжем, ми бачимо відсилання до нового K5. Крім того, очікується, що оптика буде запозичена у Stinger або Stonic.

Очікується, що оновлений K3 / Cerato обзаведеться новою інформаційно-розважальною системою, діагональ якої в топових виконаннях сягатиме 10,25 дюйма, а також цифровою панеллю приладів і цілим рядом електронних асистентів. У моторну гамму новинки може потрапити 1,5-літровий T-GDI або ж турбований 1,6-літровий мотор з технологією CVVD (системою зміни фаз газорозподілу). Також модель може отримати інтелектуальну механічну трансмісію, яку представили зовсім недавно.

Дата дебюту оновленого седана поки не називається. Очікується, що презентація раніше 2021 роки не відбудеться. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!