Haval представив новий компактний кросовер (фото)

Новинка отримає назву Haval Chulian і буде продаватися на ринку Китаю.

0
812

Новий кросовер Haval Chulian прийшов на зміну моделі H2. З цього року компанія стала давати повноцінні назви новим моделям замість коротких індексів, принаймі, на китайському ринку. Так, назва Chulian для нового кросовера перекладається з китайської як «перша любов».

Нагадаємо, що передсерійний варіант Haval Chulian був показаний у вересні на мотор-шоу в Пекіні. В основі товарної версії кросовера лежить модульне шасі LEMON , на котрому вже базуються Haval DaGou і H6 . Довжина нового Chulian становить 4472 мм, що на 137 мм більше, ніж у H2 , ширина – тисяча вісімсот сорок один мм (+27 мм), колісна база – 2700 мм (+140 мм). При цьому висота дорівнює 1619 мм (-76 мм).

У салоні нового Haval Chulian знаходиться мінімальна кількість аналогових кнопок. Інтер’єр прикрашає широкоформатний дисплей медіасистеми діагоналлю 10,25 або 12,3 дюйма в залежності від комплектації та шайба управління трансмісією. Також новинку дістанеться електронна приладова панель, кілька варіантів двокольорового обробки салону і камера DMS , яка буде відслідковувати втома водія.

В оснащенні нового Haval Chulian знаходиться 1,5-літровий бензиновий турбо-агрегат потужністю 150 к.с. і 220 Нм крутного моменту. У парі з силовим агрегатом працює 7-швидкісною «робот» з двома зчепленнями і тільки передній привід. Пізніше повинні з’явитися і інші версії кросовера. Новинка з’явиться на ринку Китаю в січні наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!