Авто

У Мережі з’явилися перші зображення нового кросовера Mercedes-AMG

Share

У концерну Daimler який є підрозділом Mercedes-AMG,яке займається створенням спортивних версій серійних моделей бренду Mercedes-Benz . Такі модифікації зазвичай мають інший зовнішній вигляд, інші настройки підвіски, а також більш потужні двигуни. Вже давно ходять чутки про те, що підрозділ AMG зайнявся розробкою нового кросу, проте 2 роки тому німецький виробник повідомив, що не буде розробляти таку машину.

Тепер же, судячи з недавнього звіту Daimler (в ньому було заявлено про плани по розширенню моделей «подбрендов» Maybach , G-Class і AMG ), новинка, ймовірно, знову перебуває на порядку денному. За відомостями видання motor.es, у підрозділи в розробці вже знаходиться новий SUV, який обіцяє приєднатися до 4-дверного купе AMG GT (згодом він його, швидше за все, замінить, так як для цієї моделі наступник не передбачений).

Відомостей про передбачувану нову машину по суті поки немає. Очікується, що Mercedes розмістить її в модельному ряду таким чином, щоб вона опинилася між GLE і GLS . При цьому новий крос імовірно буде коротше в порівнянні з так званим «чотирьохдверним купе». Орієнтовна дата презентації нового спортивного кросу – 2023-й.

Проте як і раніше немає підтвердження про те, чи дали моделі «зелене світло», ніщо не заважає дизайнерам припускати, як буде виглядати новий авто, розроблений підрозділом Mercedes-AMG . Судячи по зображенню, крос отримає впізнавану передню частину, але з головною оптикою більш вузької форми. Лінії кузова з відсиланням до моделей британського бренду – Range Rover Velar . Передбачається, що салон буде розрахований тільки на 4-х.

Точної інформації про «начинку» нового автомобіля поки немає. Шильдик AMG гарантує, що під капотом розташується двигун з солідною кількістю «конячок» і значним обертовим моментом. Не виключено, що у нового SUV бренду з’явиться модифікація E Performance , яка передбачає наявність електричної силової установки.

Очікується, що конкуренцію новому кросоверу складе майбутній флагманський BMW  – X8 M . Баварці поки теж не повідомили, що розробляють відповідну модель, але при цьому навесні нинішнього року компанія подала заявку в патентне бюро Німеччини на реєстрацію відповідного товарного знака.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Mercedes-AMG

Останні записи

Історія та спадщина: Огляд розвитку бренду Volkswagen та його впливу на автомобільну індустрію

Витоки і Початок Подорожі: Огляд становлення та розвитку бренду Volkswagen з моменту його заснування в…

03.05.2024

Audi розповіла про новинки, заплановані на 2024 рік

У керівництві Audi впевнені, що на компанію чекає важкий рік. Причини звучать банально – проблеми…

03.05.2024

Ferrari 12 Cilindri: наступник 812 Superfast з атмосферним мотором

У модельному ряду Ferrari поповнення представлений суперкар 12Cilindri, який замінить 812 Superfast і буде таким…

03.05.2024

Найсильніший у світі Corvette вперше показав своє «обличчя»

Незабаром після анонсу General Motors кабріолет Chevrolet Corvette ZR1 2025 був помічений фотошпигунами. Chevrolet планує…

03.05.2024

Lynx Motors виводить на ринок електричні версії DeLorean та Ford GT

Компанія Lynx Motors представила дві нові моделі: електричний позашляховик GT1e, заснований на Ford GT, та…

03.05.2024

У США почнуть штрафувати автомобілі без водіїв

У Каліфорнії, де самоврядні автомобілі вже не новина, запроваджуються нові правила. Двома законопроектами, схваленими комітетом…

03.05.2024