У Мережі з’явилися перші зображення нового кросовера Mercedes-AMG

0
305

У концерну Daimler який є підрозділом Mercedes-AMG,яке займається створенням спортивних версій серійних моделей бренду Mercedes-Benz . Такі модифікації зазвичай мають інший зовнішній вигляд, інші настройки підвіски, а також більш потужні двигуни. Вже давно ходять чутки про те, що підрозділ AMG зайнявся розробкою нового кросу, проте 2 роки тому німецький виробник повідомив, що не буде розробляти таку машину.

Тепер же, судячи з недавнього звіту Daimler (в ньому було заявлено про плани по розширенню моделей «подбрендов» Maybach , G-Class і AMG ), новинка, ймовірно, знову перебуває на порядку денному. За відомостями видання motor.es, у підрозділи в розробці вже знаходиться новий SUV, який обіцяє приєднатися до 4-дверного купе AMG GT (згодом він його, швидше за все, замінить, так як для цієї моделі наступник не передбачений).

Відомостей про передбачувану нову машину по суті поки немає. Очікується, що Mercedes розмістить її в модельному ряду таким чином, щоб вона опинилася між GLE і GLS . При цьому новий крос імовірно буде коротше в порівнянні з так званим «чотирьохдверним купе». Орієнтовна дата презентації нового спортивного кросу – 2023-й.

Проте як і раніше немає підтвердження про те, чи дали моделі «зелене світло», ніщо не заважає дизайнерам припускати, як буде виглядати новий авто, розроблений підрозділом Mercedes-AMG . Судячи по зображенню, крос отримає впізнавану передню частину, але з головною оптикою більш вузької форми. Лінії кузова з відсиланням до моделей британського бренду – Range Rover Velar . Передбачається, що салон буде розрахований тільки на 4-х.

Точної інформації про «начинку» нового автомобіля поки немає. Шильдик AMG гарантує, що під капотом розташується двигун з солідною кількістю «конячок» і значним обертовим моментом. Не виключено, що у нового SUV бренду з’явиться модифікація E Performance , яка передбачає наявність електричної силової установки.

Очікується, що конкуренцію новому кросоверу складе майбутній флагманський BMW  – X8 M . Баварці поки теж не повідомили, що розробляють відповідну модель, але при цьому навесні нинішнього року компанія подала заявку в патентне бюро Німеччини на реєстрацію відповідного товарного знака.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!