З’явилися перші зображення нового флагманського кросовера Audi Q9

0
1228

Audi може випустити новий флагманський кросовер. Очікується, що німецька компанія представить свою новинку вже в 2022 році. Конкуренцію їй складуть BMW X7, Mercedes-Benz GLS, а також Bentley Bentayga. Незалежні дизайнери порталу «Колёса.ру» представили, як могла б виглядати новинка від Audi.

Нагадаємо, на вершині модельного ряду Audi на даний момент знаходяться кросовери Q7 і  Q8 . Однак є ймовірність, що виробник відносно скоро покаже свій новий флагман.

Ймовірно, новий топовий кросовер отримає назву Audi Q9 . До слова, на початку цього року повідомлялося про те, що компанія подала заявку на реєстрацію відповідного товарного знака.

Про розробку нової топової моделі Audi ходили тільки чутки, офіційного підтвердження в німецькій компанії не давали. Однак закордонні ЗМІ стверджують, що робота над новим флагманом активно ведеться. Передбачається, що у  Audi вже є тестові прототипи і незабаром Фотошпигуни почнуть ловити їх під час тестів на дорогах загального користування.

Очікується, що дизайн Audi Q9 буде багато в чому виконаний з оглядкою на актуальний Q7 , але при цьому новий SUV буде довшим. Передбачається, що буде кілька компоновок салону – від чотирьох капітанських крісел до семи сидінь. Судячи з рендерів, новинка отримає велику фірмову решітку радіатора і вузьку головну оптику.

Передбачається, що новинка може дебютувати вже в 2022 році. Не виключено, що під капотом Audi Q9 буде знаходиться 4,0-літровий бітурбомотор V8 потужністю не менше 600 кінських сил. Крім того, в лінійці очікуються підключаються гібриди – мова йде про версії 55 TFSI e і  60 TFSI e , але при цьому поки не зрозуміло, чи чекати спортивні версій S і  RS.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!