Компанія Lamborghini представила новий суперкар SC20 (фото)

0
69

Lamborghini офіційно представила суперкар SC20. Новинка поєднує в собі риси родстерів Diablo VT і Veneno, а також Aventador J і Concept S.

Кузов нового SC20 майже повністю зроблений з вуглепластика. Завдяки композиту і технічних нюансів конструкції 1-й спідстер Lamborghini став зразковою моделлю з точки зору аеродинаміки. За словами спеців відділення Squadra Corse, яке відповідає за будівництво автомобіля, замовник суперкара взяв активну участь в розробці проекту з найперших креслень.

Пофарбованому в ліврею Blu Cepheus  SC20 дістався масивний спліттер спереду і передок з вентиляційними прорізами з відсиланням до дизайну Huracan GT3 Evo. Крім того, суперкар отримав антикрило з можливістю вибору одного з 3-х положень робочої площини. SC20 взули в різнорозмірні колісні диски з покришками Pirelli P Zero Corsa, а в салоні встановили спортивні крісла з оббивкою зі шкіри та алькантари.

Новий  SC20  отримав атмосферне 6,5-літровий V12 потужністю 770 кінських сил (720 Нм). Таку ж силову установку Lamborghini встановлює на  Aventador SVJ . Спідстер оснащений 7-швидкісним “роботом” та повним приводом. Динамічні характеристики моделі, як і цінник, поки не повідомляються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!