З’явилися свіжі зображення нового Mitsubishi Outlander

0
893

Крос укомплектують габаритною лицьовою частиною в новій фірмовій стилістиці японської марки, яка отримає вузькі елементи передньої оптики, радіаторну решітку, обрамлену Х-образними хромованими молдингами. У свою чергу, окремо розташовуються великі блоки фар.

Передні стійки оформлені в чорному відтінку, збоку варто відзначити наявність кілька виштамповок уздовж дверних ручок і в нижній області дверей, які звужуються в районі передніх крил. Над колісними арками з’являться напівкруглі виштамповки. Дах візуально виглядає «паряться» завдяки оформленню задніх стійок. Витягнуті по горизонталі ліхтарі мають гранованою формою і широкими елементами світлодіодних габаритних вогнів.

Технічне оснащення новинки поки не розкривається, але, за припущеннями, в її основу ляже модернізована архітектура CMF-C / D від Renault-Nissan. Двигун оновлена модель може запозичити у нового Nissan Rogue / X-Trail – мова йде про 184-сильному атмосферному двигуні об’ємом 2,5 літра. Швидше за все, з’явиться і гібридний варіант моделі. Варто сказати, що онлайн-прем’єра прийдешньої новинки повинна відбутися в лютому майбутнього року.

Крім цього деякий час назад зазначалося, що на українському ринку стартували продажі особливої модифікації кросовера Mitsubishi ASX. Слід підкреслити, що комплектація обзавелася найменуванням Black Edition і відрізняється чорними акцентами в екстер’єрі. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!