Новий кросовер Kia Sportage отримає радикальний дизайн

0
1120

Британське видання Auto Express представило рендерне зображення нового Kia Sportage, а також розповіло, коли новинка дебютує і з’явиться на глобальному ринку.

За попередньою інформацією, новий Kia Sportage буде побудований на одній платформі з уже представленими кросовером Hyundai Tucson, який радикально змінив свою зовнішність. Судячи з представлених рендерів, Kia Sportage нової генерації також радикально змінить свій зовнішній вигляд, в порівнянні з нинішньою моделлю.

Силова лінійка новому Kia Sportage дістанеться від свого «побратима» Hyundai Tucson . Так, у оновленого Tucson є широка гама бензинових і дизельних моторів, а також гібридних модифікацій в залежності від ринку. Відомо, що новий Sportage , крім усього іншого, обзаведеться модернізованою системою повного приводу з новими режимами водіння.

Раніше з’являлася інформація, що Kia Sportage нового покоління повинен бути представлений навесні наступного року. При цьому, за інформацією видання Auto Express, це відбудеться тільки в середині 2021 року, а продажі автомобіля на глобальному ринку почнуться в кінці наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!