Експерти назвали найкращі автомобілі для зимового бездоріжжя

0
1709

Зими в Україні славляться морозами, сніговими заметами та крижаними дорогами, тому багато автомобілістів вибирають машину з надійними двигунами і акумуляторами, що витримують низькі температури. А також роблять акцент на повний привід, високий кліренс і великі колеса, щоб долати замети, що не грузнути в снігу і по проїжджати над крижаними брилами, передає avtocod .

Автомобільні експерти склали список кращих автомобілів з вторинки, що не пасують перед суворими українськими зимами.

Suzuki Jimny III другий рестайлінг

Конструкція Jimny вписується в будь-які умови наших зим. Чесний рамний позашляховик з 19-сантиметровим кліренсом подолає не лише замети, але і зможе прокласти маршрут через зимовий ліс. Вибору двигунів немає: тільки 1,3-літровий мотор потужністю 85 л. с. Зате у «Джимни» є підігрів передніх крісел, правда, на цьому теплі опції закінчуються.

Автомобіль не боїться дорожніх нерівностей і зимових сюрпризів. Незважаючи на колосальні позашляхові здібності, Jimny добре виглядає в місті компактний автомобіль без зусиль знайде місце навіть на тісних парковках і зможе маневрувати в щільному міському потоці.

Renault Duster I рестайлінг

Завдяки енергоємній підвісці і дорожньому просвіту 210 мм «Дастер» підходить для будь-яких доріг. У максимальній комплектації автомобіль обладнаний обігрівом заднього і вітрового скла і передніх крісел. Також машина адаптована для запуску в холодному кліматі.

«Дастер» оснащують надійними і живучими моторами і коробками перемикання передач. Цей кросовер простий і бюджетний в обслуговуванні. У нього місткий багажник і гармонійна зовнішність.  

KIA Sportage III

KIA Sportage третього покоління продається в Україні і досі. Повний привід доступний у всіх комплектаціях, обігріву всіх крісел встановлювалися вже з другої за рахунком модифікації. Висота дорожнього просвіту становить 172 мм, що дозволяє не турбуватися за бампер і впевнено штурмувати замети.

Sportage варто вибрати хоча б за багате оснащення навіть в базових комплектаціях- необов’язково купувати найдорожчі версії, щоб отримати теплі опції. Якщо після придбання замінити акумулятор на новий, то кросовер не підведе навіть в найхолодніших російських регіонах.

Skoda Yeti I рестайлінг

Повний привід встановлювався на топовий 1,8-літровий мотор потужністю 152 л. с. У комплектації з повним приводом доступні теплі опції: обігріву передніх крісел, бічних дзеркал і форсунок склоомивача.

Висота дорожнього просвіту становить 18 см, і це дозволяє «Йеті» не боятися суворих зим. Кросовер без лопати зможе виїхати зі снігового замету, а європейська надійність допоможе пережити не одну російську піврічну зиму.

Nissan X-Trail II (T31)

Він готовий до нерівному дорожньому покриттю, низьких температур і навіть до хімічних реагентів, якими посипають дороги: «Ікс Трейл» дали 12-річну гарантію від наскрізної корозії кузова.

Система повного приводу доступна на всіх моделях. Серед численних комплектацій можна відшукати і обігрів вітрового скла, і передніх крісел, і керма. Висота дорожнього просвіту у автомобіля становить 210 мм, що в сукупності з повним приводом і позашляховими здібностями дозволяє не просто долати замети, а навіть дрифтить серед них.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!