Найдешевший паркетник Hyundai зняли на відео

Прем'єра компактного кросовера корейської марки може відбутися вже в наступному році.

0
1054

Перші дані про те, що Hyundai готує новий субкомпактний кросовер з’явилися ще в листопаді. Нагадаємо, що тоді в мережі з’явилися знімки закамуфльованих прототипів, які були помічені в Кореї. Тепер же на YouTube-каналі W2enter TV опублікований відеоролик, на якому зображена новинка. Повідомляється, що індекс моделі – AX1 , проте офіційних даних поки немає.

Найімовірніше, автовиробник готує модель «початкового рівня», тобто новинка займе позицію на сходинку нижче Venue , який на даний момент носить звання найдоступнішого SUV марки. Згідно з неофіційними даними, новий AX1 буде орієнтований на небагаті азіатські ринки, на кшталт Індонезії та Індії, а в Кореї всього лише проходить тестування. Також існує версія про те, що модель з’явиться і на батьківщині Hyundai.

Новинка буде мати «квадратний» кузов, а ручки задніх дверей будуть ховатися в верхній частині. Кросовер отримає двоярусну головну оптику і сітчасту решітку радіатора. Фахівці відзначають, що модель буде менша Hyundai Venue . Довжина останнього в індійській специфікації становить 3995 мм, колісна база – 2500 мм. Габарити глобального Venue  – 4040 і 2520 мм відповідно.

На індійському ринку новий AX1 може отримати бензинові атмосферні двигуни об’ємом 1,0 і 1,2 літра. Корейські ЗМІ також повідомляють про те, що субкомпактний кросовер може обзавестися і 1,0-літровим турбомотором. Найімовірніше, модель буде доступна виключно з переднім приводом. Прем’єра новинки може відбутися в 2021 році, а тизерну зображення або фірмові картинки можуть з’явитися вже в поточному році.

Нагадаємо, що раніше Hyundai анонсувала бюджетний кросовер Bayon , який орієнтований на ринок Західної Європи. До речі, Venue в Старому Світі не представлений, найдешевшим SUV там поки значиться Kona .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!