Китайці здивували кросовером за 10 000 доларів (фото)

0
2596

Китайський автопром завжди вражав своїми обсягами, але якість моделей найчастіше поступалося європейським і американським. Згодом ситуація змінилася, і тепер продукція з Піднебесної користується популярністю і в інших країнах. Звичайно, не останню роль в цьому зіграли приємні ціни.

Як і європейський автопром, китайські виробники роблять упор на кросовери, популярність яких дуже висока. Ось і компанія Changan оновила свій популярний кросовер CS35 Plus, який випускається з 2018 року і в Китаї коштує трохи більше $ 10 000. Після рестайлінгу автомобіль став більш солідним і стриманим в деталях. Крім того, він трохи зменшився в розмірах і тепер в довжину досягає 4300 мм (мінус 5 мм).

Відрізнити оновлений кросовер від попередника можна по масивної решітці радіатора, переробленим бамперах, світлодіодним фарам і іншим противотуманки. У салоні з’явилася цифрова приладова панель, нове рульове колесо, мультимедійна система та переглянутий блок управління клімат-контролем. Ще одним нововведенням є поручень на центральному тунелі з боку переднього пасажира.

Моторна гамма поки не розсекречено. За даними інсайдерів, вона буде включати 1,6-літровий бензиновий «атмосферник» потужністю 128 к.с. і 1,5-літровий турбомотор на 180 к.с. Агрегати, ймовірно, будуть пов’язані з семиступінчастим автоматом і системою переднього приводу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!