Alfa Romeo представила новий кросовер (фото)

0
250

Alfa Romeo Stelvio 2021 модельного року стане доступний в новій модифікації Veloce Ti. Абревіатура «Ti», як повідомляє прес-служба компанії, означає Turismo Internazionale «міжнародний туризм», слово Veloce перекладається як «швидкий».

Від стандартного кросовера новий Veloce Ti буде відрізнятися елементами зовнішньої і внутрішньої обробки в спортивному стилі. Так, машина в новій модифікації отримає задній бампер більш агресивного дизайну, аеродинамічне «оперення» в колір кузова, а також чорні 21-дюймові диски нового дизайну.

Інтер’єр Veloce Ti оформлений в темних тонах, спортивні крісла обшиті шкірою і «алькантарою», на панелі спереду застосовані карбонові декоративні вставки, крім того салон машини прикрашений логотипами «Stelvio», «Q4» і «Veloce Ti».

Виконання Veloce Ti стане доступним для кросоверів з 2,0-літровим бензиновим турбодвіжком потужністю 280 кінських сил і 2,2-літровим турбодизелем потужністю 210 сил. Обидві установки штатно агрегатуються з 8-швидкісною АКПП і фірмовою повнопривідною трансмісією Q4.

Alfa Romeo оголосила також про початок прийому замовлень на седан Guilia і кросовер Stelvio 2021 модельного року. З точки зору дизайну кузова і інтер’єру машини будуть мало відрізнятися від машин 2020 го, головним нововведенням стануть силові установки, відповідні новітнім європейським екологічним стандартам – Euro 6d-Final.

На ринку Європи замовлення на седан Alfa Romeo Giulia і кросовер Stelvio 2021 модельного року вже приймаються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!