З’явилися перші зображення нового Mitsubishi Outlander

0
536

У Instagram-акаунті Allcarnews з’явилися перші фотографії оновленого кросовера Mitsubishi Outlander без захисного камуфляжу.

Судячи з представлених знімків, новий Mitsubishi Outlander більшу частину дизайнерських рішень отримає від раніше поданого концепту Mitsubishi Engelberg Tourer , який дебютував в 2019 році. Так, передня оптика і решітка радіатора від шоу-кара дістанеться товарної версії автомобіля без змін. З відмінностей слід виділити наявність видимих патрубків вихлопних труб і відсутність повітрязабірників в передніх крилах серійного кросовера.

За інформацією видання CarAdvice, оновлений Mitsubishi Outlander розділить шасі з  Nissan X-Trail нового покоління. За попередніми даними, в оснащенні нового Outlander з’явиться 2,5-літровий 4-циліндровий бензиновий мотор потужністю 184 к.с. і 245 Нм крутного моменту.

Також в арсеналі новинки з’явиться і гібридна модифікація Outlander PHEV . У нинішньому поколінні ця версія базується на основі 2,4-літрового бензинового двигуна і двох електромоторів. Загальна продуктивність такого гібрида досягає 224 л.с., а ємність акумулятора становить 13,8 кВт⋅г. Дебют оновленого кросовера має відбутися на початку наступного року, а продажу – в третьому кварталі того ж року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!