В мережі показали перший рендер нового позашляховика Toyota Land Cruiser 300

0
483

Не так давно в інтернеті з’явилася чергова порція чуток про дату виходу і характеристиках нового покоління позашляховика Toyota Land Cruiser, який отримає індекс 300. Ніякого офіційного спростування або підтвердження їм поки немає, але зате є свіжий рендер, опублікований в Instagram-акаунті детейлінг-студії SUV .Project.

Як можна помітити на зображенні, незалежні дизайнери показали позашляховик із звуженою головною оптикою з новою «начинкою». Також змінена форма капота і крил, модернізована решітка радіатора, а також можна помітити перероблений передній бампер, який отримав збільшені повітрозабірники і в цілому став куди більш «агресивним».

Моторна гамма “трьохсот” теж повинна серйозно змінитися. За припущеннями японських ЗМІ, на зміну 4,6-літровому бензиновому «атмосфернику» V8 прийде гібридна силова установка з 3,5-літровим мотором, віддача якого складе 299 к.с. і 356 Нм, ще близько 180 к.с. додасть електродвигун. Крім того, виробник запропонує бітурбірованний 3,5-літровий V6 серії V35A-FTS віддачею 415 к.с. Такий агрегат на даний момент встановлюють на представницький седан LS 500 h.

Прем’єра Toyota Land Cruiser 300 очікується в квітні 2021 року, а продажі новинки в такому випадку (принаймі, в Японії) почнуться вже влітку наступного року.В Україні новий позашляховик з’явиться не раніше 2022 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!