Авто

Розкрили характеристики нового кросовера Genesis GV70

Share

Нагадаємо, офіційна прем’єра середньорозмірного кросовера Genesis GV70 відбулася ще в жовтні, проте тоді виробник показав тільки дизайн новинки, без докладних технічних характеристик. Тепер же всі дані розкриті.

Як і інші нові моделі бренду, кросовер Genesis GV70 отримав характерні п’ятикутні грати радіатора і двоповерхову головну оптику. З інших цікавих особливостей варто відзначити сильно завалені задні стійки даху і трикутні задні вікна: все те підкреслює стрімкий силует новинки.

Довжина Genesis GV70 становить 4 715 міліметрів, ширина – 1 910 міліметрів, висота – 1 630 міліметрів. Колісна база – 2 875 міліметрів. Кросовер отримав класичне компонування з базовим заднім приводом, на вибір запропоновані три двигуни.

Базовий агрегат – це 2,2-літровий турбодизель нового покоління (з алюмінієвим блоком циліндрів) потужністю 210 кінських сил і 441 Нм крутного моменту. Далі йде бензиновий 4-циліндровий турбомотор об’ємом 2,5 літра потужністю 304 кінські сили і 422 Нм крутного моменту. На вершині гами – 3,5-літровий бензиновий турбомотор V6 потужністю 380 кінських сил і 530 Нм крутного моменту.

Genesis GV70 з 4-циліндровими моторами може отримати повний привід з муфтою підключення передньої осі в якості опції, а для варіанту з двигуном V6 – це стандартне оснащення. Найпотужніший GV70 може прискорюватися з місця до 100 км / год за 5,1 секунди. Також пропонується пакет Sport , який можна замовити для будь-якої версії, в нього входить в тому числі задній електронноуправляемий диференціал і Launch Control.

Як і інші моделі Genesis , кросовер GV70 оснащується пружинною підвіскою, а за доплату запропонованого адаптивного шасі: амортизатори міняють жорсткість на підставі даних з фронтальної камери, яка сканує дорожнє полотно перед машиною. У модифікаціях з повним приводом є Multi Terrain Control , тобто система вибору «позашляхових» режимів для бруду, піску і снігу. А ще серед опцій є «трасовий» автопілот, здатний вести машину в межах однієї смуги і перебудовуватися в інший ряд за сигналом «поворотника».

Інтер’єр GV70 виконаний в новому стилі, що не перегукується з іншими моделями Genesis. Блок клімат-контролю та інші другорядні клавіші згруповані в великий овальної вставці на передній панелі: це виглядає як мінімум незвично. Відзначимо цифрову панель приладів і масивний центральний тунель, на якому розташували шайбу-селектор трансмісії.

Оснащення включає цифрову панель приладів, широкоформатний дисплей мультимедійної системи, двозонний клімат-контроль, підігрів і вентиляцію передніх і задніх крісел і багато іншого.

Старт продажів кросоверів Genesis GV70 в рідній Кореї намічений на початок 2021 року. Після цього модель поступово почне з’являтися і в інших країнах. Основними конкурентами нового Genesis GV70 стануть Mercedes-Benz GLC / GLC Coupe , BMW X3 і X4 , Audi Q5 .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Ferrari готує новий суперкар з мотором V12

Ferrari готує прем'єру суперкара із 12-циліндровим двигуном. У короткому відео, опублікованому в офіційному YouTube-каналі італійської…

02.05.2024

В Україні створили нову машину для бездоріжжя

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

02.05.2024

Tesla припинила розвиток Supercharger та звільнила керівників проекту

Tesla залишили кілька керівників мережі швидкої зарядки Supercharger. Внаслідок реструктуризації корпорацію залишила голова підрозділу Ребекка…

02.05.2024

800-сильний McLaren Senna розбили об стіну під час поліцейського розвороту (відео)

Американець розбив об стіну McLaren Senna вартістю 1,3 мільйона доларів. Інцидент стався на бульварі Вентура…

02.05.2024

Відбувся дебют нових базових версій Mercedes-Benz EQA та EQB

У відповідь на зростання попиту на електромобілі Mercedes-Benz оголосив про значне зниження стартової ціни на…

02.05.2024

Tesla Model Y залишається найпопулярнішою моделлю американської марки

Tesla Cybertruck став одним із найбільш значних запусків в автомобільній індустрії США минулого року, не…

02.05.2024