В мережі показали зображення нового седана на базі Renault Logan першого покоління

0
171

Іранський концерн SAIPA поширив перші зображення перспективної глибоко модернізованої версією Renault Logan першого покоління.

Нагадаємо, в листопаді в SAIPA заявили, що мають намір відновити виробництво Renault Logan, причому без участі французької сторони, в покращеному вигляді. Випуск Логанов в ісламській республіці був зупинений вимушено в 2018 році, оскільки Renault в односторонньому порядку розірвала відносини з SAIPA через жорсткість американських санкцій проти Ірану. Автомобіль на ринку Ірану відомий під ім’ям Renault Tondar 90.

Logan зразка 2004 року SAIPA своїми силами має намір довести до відповідності сучасним споживчим вимогам. Проекту присвоїли власний індекс SAIPA P90 .

З зображень комп’ютерної моделі випливає, що екстер’єр седана освіжать за рахунок повністю нової передньої і задньої частин кузова, виконаних в сучасному стилі. Фари і ліхтарі отримають світлодіоди. Дизайн стане більш агресивним і дорогим по сприйняттю. Проте силовий каркас кузова, панелі даху, дверей, підлоги залишаться недоторканими. Салон машини оновлять за рахунок впровадження повністю новою передньою панелі і рульового колеса.

SAIPA P90 буде на 85% складатися з комплектуючих іранського виробництва – це дозволить розірвати залежність від завезення компонентів з-за кордону.

Нагадаємо, перший Renault в Ірані випускали під власним ім’ям Renault Tondar 90 , щодо комплектуючих він був локалізований лише на 45%.

У виробництво SAIPA P90 піде в кінці 2021-го – початку 2022 року.

Додамо, що Іран є найбільшим автомобільним ринком на Близькому Сході, його споживчий потенціал оцінюється в 1,7 млн ​​машин на рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!