З’явилися перші зображення нового Genesis G90

0
247

Видання «Колёса.ру» на основі шпигунських фотографій прототипу оновленої моделі Genesis G90 розробила рендерні зображення майбутньої новинки.

Нагадаємо, що актуальний седан Genesis G90 був представлений відносно недавно, в кінці 2018 року. Але південнокорейський бренд вже проводить дорожні тести прототипу оновленої моделі G90 . На основі цих знімків незалежні дизайнери представили рендери майбутньої новинки.

Судячи з представлених рендерів, новий G90 отримає ще більш великі ґрати радіатора, обриси якої стануть у верхній частині округлими. При цьому збережеться дворівнева головна оптика з іншою формою: більш витягнутою по горизонталі. Також новинку дістанеться величезний капот, який буде частково «захоплювати» і передні крила. Також новий Genesis G90 отримає більш витягнутий кузов зі зменшеною висотою, в порівнянні з актуальною моделлю. Підвіконна лінія також буде нижчою, вона буде спадати до задніх дверних ручок. Крім того, за задніми дверима з’являться додаткові віконця, яких немає у нинішньої моделі.

Задня частина нового седана Genesis G90 , найімовірніше, буде виконана в стилістиці актуальної моделі. Про технічні характеристики новинки поки немає інформації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!