Компанія Volkswagen розповіла подробиці про наступне покоління Amarok

Шанувальники Ford були дуже схвильовані, коли виробник оголосив, що Ford Ranger прибуде в США, однак буде кардинально відрізнятися від конкурентів в особі Toyota Tacoma і Chevy Colorado.

0
208

Битва за ринок пікапів середнього розміру стане ще більш спекотної після оголошення про те, що Volkswagen Amarok отримає продовження. Німецький пікап буде ділити більшу частину своїх компонентів з Ranger. Це має на увазі угоду між двома компаніями від 2019 року. Розробляючи Amarok другого покоління, Volkswagen хоче дати зрозуміти, що їх пікап буде мати «ДНК Volkswagen», а не буде просто зміненим Ranger.

За даними порталу Caradvice, Volkswagen відправив команду дизайнерів в Австралію, щоб почати роботу над Amarok наступного покоління, який буде розроблятися спільно з Ford в його проектно-конструкторському центрі в Мельбурні. Цю новину підтвердив керівник відділу дизайну Volkswagen Комерційні автомобілі Альберт Йоганн Кірцінгер.

«Протягом останніх півтора років команда дизайнерів Volkswagen спільно розробляла новий автомобіль разом з нашим партнером по співпраці Ford», – зазначив топ-менеджер.

Інформації про технічні особливості нового Amarok мало, і Volkswagen як і раніше зберігає мовчання про багато, в тому числі силових установок. Передбачається, що і наступний Ford Ranger, і Volkswagen Amarok будуть використовувати 2,0-літровий дизельний двигун з подвійним турбонаддувом і 3,0-літровий дизельний V6 з турбонаддувом в парі з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Volkswagen непохитний у тому, що ці два автомобіля будуть кардинально відрізнятися.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!