5 бюджетних та якісних автомобілів (фото)

0
178

Умови сучасної економічної ситуації змусили покупку автомобілів вживаних відновитися з неймовірною силою. Навіть невеликий пробіг помітно знижує вартість автомобіля, тому навіть за 200 000 гривень зараз можна придбати гідний варіант. Саме про такі машини і піде мова далі.

5 місце – Hyundai I30

Корейці останнім часом радують нас все більше і більше. Якість збірки поліпшується з кожною новою моделлю, як і дизайнерські рішення. Якщо вам необхідний автомобіль, який буде поєднувати в собі динамічність, економічність і привабливий зовнішній вигляд, Hyundai I30 точно підійде. За 200 000 грн ви зможете придбати модель 2011-2015 року.

4 місце – Opel Astra

Це автомобіль з прекрасним складанням і якимось спортивним характером. Це можна простежити як у зовнішності, так і в динамічності автомобіля. Німецька якість за доступною ціною! Саме такого девізу заслуговує даний автомобіль. Незважаючи на своє шляхетське походження, обслуговувати даний автомобіль не так вже й дорого, скоріше навіть дешево. Сума в 200 000 грн дозволить вам придбати примірник 2015 року та старше.

3 місце – Volkswagen Jetta

Так, це не пасат, як багато хто скаже. Але і ціни на обслуговування зовсім інші. А ось німецька якість все та сама, що і у пасата. Зовнішній вигляд у машини привабливий, салон приємний. Один з найбільш надійних і практичних представників нашого топу. За 200 000 грн ви знайдете варіант 2010 – 2011 років випуску.

2 місце – Mazda 6

Даний автомобіль є, напевно, найбільш привабливим в сьогоднішньому топі. Ми зараз говоримо саме про те, що він так і просить, щоб його купили. Надійність, оригінальний дизайн, комфортабельний салон і відмінні технічні характеристики – головні достоїнства цього автомобіля. За 200 000 грн ви зможете придбати машину 2012 року.

1 місце – Toyota Corolla

Ніхто не стане сперечатися, що японські автомобілі є найнадійнішими на ринку. Головні плюси цього автомобіля – об’ємний багажник і комфортабельний салон. Ці характеристики роблять Toyota Corolla прекрасним сімейним автомобілем. А високі технічні характеристики дозволять вам пересуватися з задоволенням. За 200 000 грн ви знайдете варіант 2008-2013 років.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!