В Японії оновили кросовери Mazda CX-5 і CX-8

0
184

Новинки вже надійшли до офіційних дилерів компанії Mazda в Японії.

Модернізованому кросоверу Mazda CX-5 в Японії залишили зовнішність попередника. При цьому в сімейство моделі додали спеціальну версію під назвою Black Tone Edition, яка передбачає чорне забарвлення коліс, корпусів бічних зовнішніх дзеркал і інших елементів.

Головним нововведенням для Mazda CX-5 стала медіасистеми Mazda Connect , яку можна замовити з 8,8- або 10,25-дюймовим дисплеєм в залежності від комплектації. Для мультимедіа розширили функціонал і можливості по взаємодії зі смартфоном.

Також зміни торкнулися і силову гаму Mazda CX-5. Так потужність дизельного 2,2-літрового турбо-агрегату Skyactiv-D зросла з 190 к.с. і 445 Нм крутного моменту до 200 к.с. і 450 Нм. При цьому бензинова лінійка моторів залишилася колишньою: атмосферні двигуни 2.0 (156 к.с.) і 2.5 (188 к.с.) і наддувной «движок» 2.5 (230 к.с.). Оновили і настройки 6-швидкісною АКПП: при різкому натисканні на газ електроніка швидше переходить на знижені передачі.

Також через рестайлінг в Японії пройшов і кросовер Mazda CX-8. Довжина автомобіля складає 4,9 метра, а в його салоні розміщується три ряди крісел. Цей автомобіль продається в деяких країнах Азії. Під капотом CX-8 знаходяться ті ж мотори, що і у CX-5 , за винятком 2.0 (156 к.с.).

Модернізований Mazda CX-8 в найдорожчій комплектації Exclusive Mode тепер отримав більше відмінностей від простих версій. Мова йде про хромовані накладки на передньому бампері і порогах, інших 19-дюймових колісних дисках і решітки радіатора з малюнком у вигляді «кольчуги». Також подібні кросовери обзавелися роздільними кріслами з електроприводом на задньому ряду і консоллю між ними. Оновлені Mazda CX-5 і CX-8 вже з’явилися у дилерів марки в Японії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!