З’явилися перші зображення нового Mazda CX-50

Схоже, у купеобразного кросовера BMW X4 з'явився конкурент.

0
1002

Дизайнери іспанського порталу motor.es спробували припустити, як буде виглядати новий кросовер Mazda. Судячи з рендерів, новинка отримає передню частину з масивної радіаторної гратами і вузькими фарами від актуальних моделей марки, а також захисні накладки з пластика на колісні арки. Нікуди не дінеться похилий в задній частині автомобіля дах, а передні і задні стійки отримають сильний нахил.

Відзначимо, що японський автовиробник досить давно планує оновити свій Mazda CX-5. Очікується, що автомобіль «переїде» на нову платформу, додасть в габаритах і стане повноцінною середньорозмірний моделлю. Передбачається, що після зміни покоління кросовер отримає ім’я Mazda CX-50 – навесні минулого року відповідне найменування було зареєстровано в європейському регістрі патентів.

Технічних даних про новий Mazda CX-50 поки немає. Однак раніше ми повідомляли про те, що Mazda розробляє нові бензинові і дизельні 6-циліндрові мотори. За попередніми даними, вони отримають в пару 48-вольта стартер-генератор або повноцінний електродвигун. Очікується, що купеобразна новинка з’явиться на ринку не раніше 2022 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!