Skoda поверне в модельний ряд універсал Fabia (фото)

0
234

Компанія Skoda випустить Fabia наступного покоління крім хетчбека і в кузові універсал. Про це написав генеральний директор Skoda Томас Шефер в LinkedIn. На його думку, «це підкреслює прагнення запропонувати клієнтам доступну і практичну мобільність в сегменті початкового рівня». Прем’єра новинки відбудеться в 2021 році.

На думку західних ЗМІ, нову Skoda Fabia побудують на платформі MQB-A0. Зараз на ній базуються Volkswagen Polo, Seat Ibiza і Audi A1 Sportback. У лінійку моторів хетчбека і універсала увійдуть 3-циліндрові бензинові агрегати. Двигуни будуть поєднуватися з 6-ступінчастою МКПП або 7-ступінчастим “роботом” з подвійним зчепленням.

Чеський автовиробник не планує оснащувати нову Fabia дизельними двигунами – вся справа в посиленні екологічно норм в Європі. Крім цього, Skoda не збирається випускати гібридну або електричну версію моделі. З приводу виходу «зарядженої» модифікації Fabia RS поки нічого не повідомляється.

Дизайн майбутньої новинки буде виконаний в стилі нових Skoda Kamiq, Scala і Octavia . Швидше за все, після зміни модульної платформи габарити автомобіля практично не зміняться в порівнянні з актуальною версією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!